Dani Olmo i Marko Roze (Foto: Reuters)
Dani Olmo i Marko Roze (Foto: Reuters)

Olmo se opet povredio, mogao bi da propusti gostovanje na Marakani

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.23. | 23:41

Trener Lajpciga Marko Roze nije optimističan

Proveo je oko mesec dana van stroja zbog povrede kolena koju je zaradio nastupajući za reprezentaciju Španije. Vratio se na teren 21. oktobra i odigrao 10 minuta protiv Darmštata u Bundesligi, a onda nastupio i protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Jedan od najboljih igrača RB Lajpciga Dani Olmo je taman počeo da hvata zalet, ali ga je stigla nova povreda.

Strelac trećeg pogotka za Bikove u utakmici 3. kola elitnog takmičenja protiv srpskog šampiona (3:1), povredio se posle samo sedam odigranih minuta u susretu nemačkog prvenstva protiv Kelna (6:0). Trener Marko Roze je posle susreta istakao da bi mogao da odsustvuje nekoliko sedmica, što znači da bi mogao da propusti revanš susret sa Zvezdom, zakazan za 7. novembar na stadionu "Rajko Mitić".

Izabrane vesti

"Danijeva povreda je bacila senku na naš sjajan nastup i zbog toga nisam euforičan. Moramo da pretpostavimo da nam neće biti na raspolaganju nekoliko sedmica. Pregledi će pokazati do kakvog preloma je došlo u predelu ramena. Izuzetno je bolno što će Dani ponovo biti van stroja. Veoma je važan za nas, kao igrač i kao osoba. Bilo bi fantastično kada bi ga imali na raspolaganju u nekoliko bitnih nedelja koje slede", rekao je Roze.

Dodatni problem za nemačkog stručnjaka je i povreda koju je pretrpeo Timo Verner. Bivši napadač Čelsija je probio led na susretu sa Jarčevima pogotkom sa bele tačke, ali je u 63. minut unapustio teren držeći se rukama za glavu.


tagovi

RB LajpcigMarko RozeDani OlmoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara