Detalj iz glavnog grada Španije (© AFP)
Detalj iz glavnog grada Španije (© AFP)

Oluja Filomena odložila meč Atletiko – Bilbao

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 13:15

Nevreme u Madridu

Snažno nevreme, koje je pogodilo Španiju, a čiji se udar tek očekuje u Madridu, odraziće se i na fudbal. Preciznije, neće ga biti u predviđenom terminu, pošto je Fudbalski savez Španije, na preporuku lokalnih vlasti, otkazao sve utakmice planirane za subotu na teritoriji glavnog grada.

Kako je u La Ligi tokom subote (16.15) trebalo da se igra samo derbi Atletiko – Bilbao, jasno je da susret na stadionu „Vanda Metrpolitano“ neće biti igran kad je planiran. Ako se imaju u vidu rizici, odlaganje deluje opravdano.

Izabrane vesti

Situacija nije ništa bolja ni u ostalim delovima Španije, mada potvrda da su utakmice otkazane van Madrida još nema. Primera radi, stadion Valjadolida je takođe zatrpan snegom, ali ima vremena do nedelje veče i zakazanog susreta sa Valensijom, da se nevreme smiri, a lopta zakotrlja.

Prema tvrdnjama meteorologa, najjači udar oluje Filomena u Madridu očekuje se u petak po podne, trebalo bi da traje oko 18 sati i to je jedan od razloga zbog kojih je ekspedicija Reala već otputovala u Pamplonu, gde je u subotu od 21 čas očekuje duel sa Osasunom.


tagovi

Atletik BilbaoAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara