Omonija u lovu na Sulejmanija

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 16:55

Kiparski mediji kažu da je blizu realizacije

Pred otvaranje januarske pijace očekivalo se da će klubove promeniti Nemanja Matić, Ljubomir Fejsa, Andrija Živković, a na kraju će to možda učiniti Miralem Sulejmani. Bivši srpski reprezentativac navodno je jako blizu transferu u kiparsku Omoniju iz Nikozije, koja duže vreme traga za ofanzivcem njegovih karakteristika.

Kiparski mediji navode da je posle nekoliko sedmica opipavanja pulsa konačno došlo do proboja u pozitivnom smeru, Čelnici Omonije uspeli su da zainteresuju Sulejmanija i njegove agente pošto su predstavili plan za njegovu ulogu u timu, zbog čega postoji optimizam da bi transfer mogao da se završi u smiraj prelaznog roka koji i na Kipru traje do 31. januara.

Izabrane vesti

Sulejmani je ove sezone upisao samo 98 minuta fudbala u dresu Jang Bojsa zbog teške povrede mišića koja ga je od terena odvojila od avgusta i sve do početka januara. On se sa povredama muči praktično tokom cele karijere, a posle odličnog starta u Jang Bojsu pretrpeo je štetu zbog koje je igrao sve manje. Prvo je u decembru 2018. slomio stopalo, zbog čega nije igrao do kraja februara 2019, a onda samo što se vratio na teren pukla mu je tetiva i onda nije bio u takmičarskom stroju do juna. Opet, tek pošto se oporavio krajem jula prošle godine počele su muke s mišićem koja ga je od terena odvojila 166 dana, odnosno 28 utakmica!

Sulejmani sa Jang Bojsima ima ugovor do juna, ali klub zadržava opciju automatskog produžetka saradnje na još godinu dana. Želja vodećih ljudi Omonije je da Sulejmanija pozajmi do kraja sezone, a onda na leto vide da li će se i u kom smeru odvijati saradnja.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara