Isko
Isko

Oni ne mogu da dovedu pojačanje, on ne može da nađe klub - prava su kombinacija

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.02.23. | 17:36

Everton navodno kreće po Iska...

Kakav bi to spoj bio... Everton ne može da pronađe pojačanje, Isko (30) se muči da dođe do novog angažmana. Čini se kao da im se crta zajednička sudbina.

Nakon što je u poslednji čas, pred samo zatvaranje pijace u Nemačkoj (u utorak oko 17 sati), nekadašnjem španskom reprezentativcu propao transfer u Union Berlin, pojavila se mogućnost da dobije šansu da se okuša u Premijer ligi.

Izabrane vesti

Tako makar tvrdi Tajms, pozivajući se na svoje izvore.

Kad mu već nije prošlo sa Dandžumom, Elangom, Ajuom, Žirom i još nekim metama, Everton se okrenuo Isku. Predstavnici šapanskog internacionalca pokazali su se kao veoma teški pregovarači, pa ostaje da se vidi, imajući u vidu veoma nezavidnu poziciju Karamela i realnu mogućnost ispadanja u Čempionšip, kako će izgledati ti kontakti.

Isko jeste bio ozbiljan kalibar igrača (neko će reći i dalje je), petostruki je osvajač Lige šampiona, međutim u poslednje vreme se čini kao da precenjuje svoj aktuelni status.

Tako Nemci danas prenose da su pregovori sa Unionom propali jer je samo za potpis zahtevao 3.000.000 evra, doduše u dve rate (Berlinci nudili duplo manje), odnosno da nije bio baš najzadovoljniji ni platom. Bild tvrdi da mu je nuđeno nešto više od 1.000.000 evra na neto nivou, čime bi postao daleko najplaćeniji igrač u klubu.

Nije pristao.

Everton ima daleko veće finansijske mogućnosti, verovatno bi mogao sve želje da mu ispuni, ali na Gudisonu mu preti i ispadanje u Čempionšip. Pa sad ako mu je volja...


tagovi

Isko AlarkonZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara