""
""

Ono u februaru je bio samo loš dan

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.08.17. | 10:38

Kreće i drugo kolo u Azerbejdžanu

Ne mogu da se pohvale atraktivnošću ili bogzna kakvim imenima, ali marljivošću, strpljivošću, kao i sve značajnijom ulogom na evropskoj fudbalskoj mapi i te kako mogu.

Izabrane vesti

Nova sezona u Azerbejdžanu je počela, Karabag po navici drži fudbalske časove, a ništa drugo ne bi trebalo očekivati ni danas kada mu u goste dolazi Inter iz Bakua. 

MOZZART KVOTE
(1,45) Karabag (3,90) Inter Baku (7,50)

Četvorostruki uzastopni šampion ima najskuplji tim u ligi, pametno ulaže, napravljen je savršen spoj stranih i domaćih snaga, što očigledno daje rezultate. Inter je pak usmeren isključivo na azerbejdžanske fudbalere, imaju najmanje stranaca u šampionatu i spada među najjeftinije timove u Premijer ligi.

Na otvaranju nove sezone Karabag je savladao Nefči (3:1), dok Inter nije opravdao ulogu blagog favorita protiv Gabale (1:2). Inače, Karabag je pred plasmanom u Ligu šampiona (dobio Kopenhagen u prvom meču sa 1:0), a Inter, koji je na početku kvalifikacija za Ligu Evrope izbacio lučansku Mladost, završio je svoju evropsku odiseju porazom od luksemburške Fole Eš u drugoj kvalifikacionoj rundi.

Bukmejkeri su popularnim Konjanicima maltene unapred "upisali" tri boda, ali određena doza opreza ne može da škodi. Zašto? Inter je u februaru potukao Karabag u gostima (1:0), ali pre toga današnji domaćin na svom bunjištu nije izgubio od tima iz prestonice skoro deceniju. Plus, Karabag je posle dva meseca vratio Bankarima milo za drago na njihovom terenu (3:0). Da podvedemo onda onaj poraz pod loš dan? U tom slučaju Inter teško da ima čemu da se nada protiv - bar u poslednjim godinama - apsolutnog hegemona azerbejdžanskog fudbala.

AZERBEJDŽAN - 2. KOLO:

Subota:

16.00: (4,10) Sabail (3,35) Nefči (1,85)
18.00: (1,45) Karabag (3,90) Inter Baku (7,50)

Nedelja:

15.00: (2,00) Kapaz (3,15) Zira (3,80)
18.00: (1,45) Gabala (4,00) Sumgajit (7,00)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

Azerbejdžanbet analizakladionicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara