Komentari na vest

Opet u srpskom fudbalu: Nikola Trajković novi trener Novog Pazara

B

Balila

pre 22 dana

Kada ga pogledaš ne liči na čoveka, pravi pikavac. Gde on može da ima autoriteta kod igrača, možda samo kod dece. Kod ovih Kurdi zadržaće se nekoliko kola i menjače ga. Pa oni se iživljavaju sa trenerima, godišnje promene po nekoliko tj najviše u Ligi. Bar će dok bude tamo da se jeftino obuče, bar za uspomenu.
p

pčelar

pre 22 dana

Država će opet zarad mira i glasava,da prećuti ponižavanje od strane poturica....dokle bre više,još juče su trebali da ih izbsce iz lige...
B

Beks - NUFC

pre 22 dana

Zašto da ih izbace? Pa nama je potreban Pazar! Imaju toliko navijača, najbolju atmosferu kao domaćini, samo da pojačaju igrački kadar. Oni uz 4 - 5 solidnih igrača, uz onako odane navijače, bez problema bi trebali da budu medju prvih pet ekipa.
C

Chivas

pre 22 dana

Još Lalat i Stanoje da se vrate i da cirkus bude potpun.
S

Sns

pre 22 dana

Struka
R

Realnost

pre 22 dana

Bas se usrecio... A Matke se spasio...
H

Halapenjo

pre 22 dana

Nikola Trajkovic - Obraz djon! Da moze negde drugde da radi isao bi glavom bez obzira. Posle onakvih reci o Srbiji i Ligi jako sramno da se vraca. Ovaj ni u Bosni, Albaniji, Bugarskoj nece moci da radi.
A

Aca s traktorem

pre 22 dana

Uvesti da u toku sezone klub može da promeni samo 2 trenera.
O

Obraza bez

pre 22 dana

Alibi trener
R

Reabak

pre 23 dana

Po izborima trenera se vidi da klub vode teški indijanci. Da su pametni - pozvali bi Stepija da odradi 2-3 sezone i malo ih umije od šabanluka nekim šmekom i dobrom atmosferom na koju taj šabanski klub i sredina nisu navikli, da malo vide šta je nivo.
Z

Zvlat BG

pre 23 dana

9.3.2024. "Ovo što se danas desilo je velika sramota za srpski fudbal. Ja više ne želim da budem deo ovog mulja i zato sam odlučio da napustim srpski fudbal. Odlazim zato što fudbal umesto da bude viteška igra, sveo se na varanje i krađu. Upravo zbog suđenja na današnjoj utakmici više ne želim da budem u srpskom fudbalu. I nisam jedini, zbog istih ovih razloga i mnogi drugi ljudi zauvek su pobegli od srpskog fudbala. Ne želim da ja ili članovi moje porodice doživljavaju stres zbog stvari koje su potpuno van sporta." A onda je stomak proradio, a kičma se savila!
h

hahahahahha

pre 23 dana

Jos malo i eto ga Stanoje nazad ahahahha
h

hehehehe

pre 23 dana

Zar on nije rekao da ide da trenira kadete u Svedskoj i da se u Srbiju ne vraca? :D
?

??

pre 22 dana

Rekao, rekao pa porekao
H

Helleni

pre 23 dana

Haha, opet ce voditi 5, 6 utakmica i kraj cirkus
p

predomislio se

pre 23 dana

zar nije pre par dana rekao da nece sa gubi zdravlje u srpskom fudbalu?
Б

Блок

pre 23 dana

Човече после оног јуче ,поднеси оставку ! Сви Срби ,раскид уговора ! И да полако оду у пету лигу ! Срам било Србина који буде играо за њих !
J

Jes

pre 22 dana

Pa oni zele to🙂da ih izbacimo iz lige i da dobiju poziv iz turske lige ili BIH.ja bi im to dozvolio i cak da mogu da igraju u pazaru🙂jer nemogu oni u nasu ligu da igraju ako ne postuju Srbiju.nemogu da kazem da nemaju vatrenu publiku kuci i sigurno posle marakane i JNA najteze gostovanje u ligi,tj i za Zvezdu i Partizan.
r

rekoporeko

pre 23 dana

nikad vise u srpski fudbal.... a šaim se!