Komentari na vest

Đorđe Despotović u centru pažnje: Širokov ga hvali, treneri čuvaju (VIDEO)

P

Partymaker

pre oko 3 godine

Gledao sam ga uživo pre 2-3 godine dok je igrao u Astani, klasa
J

Još neko kopa

pre oko 3 godine

Despotović ne liči na onog momka koji je igrao za komšinicu ni fizički ni po kretnjama i realizaciji. Mnogo je napredovao zaslužio je sve bolju karijeru! Gledam rusko prvenstvo kad stignem jako je i zanimljivo pošto se pola lige bori za Evropu a pola za opstanak jedino je malo smor što će Zenit opet da se odlepi i završi posao oko titule. Što se Rubina tiče Despotović jeste odličan ali protiv Spartaka je pokidao mali Gruzijac Hviča Kvarachelija oooopasan je dečko! Tek 20 godina a razvaljuje jedan od najboljih veznih u ligi vredeće milione! Koga ne mrzi neka pogleda hajlajts utakmice od 5-6 minuta na Jutjubu mali je strašan plej i tek će da bude zapamtite šta vam kažem!
G

Gostić

pre oko 3 godine

Komšinica nabija komplekse,ne moze a da se ne spomene :-))))
J

Još neko kopa

pre oko 3 godine

E moj Gostiću ja se uvek trudim da budem korektan i kad vas tuičemo i kad izgubimo. Nikad nisam nikog mrzeo pogotovo ne zbog sporta. Despotović je pre 5 godina bio dva nivoa ispod ovog sad to vidi svako ko ima oči mnogo je popravio igru. Svako dobro druže.
G

Gostić

pre oko 3 godine

@Jos neko kopa Zasto onda druze,"komsinica",zasto taj Sarkasmus ako zelis da budes korektan?! Svako dobro takodje.
b

bgcz

pre oko 3 godine

@gostic pa zato što bi da bude fin i faca a ipak je slina. Profa stajl, reci grandiozne, latinski citati, a u stvari đubre. To ti je najgori sloj ljudi. Isto kao i ''navijam za srpski klub u evropi a ruku bi dao samo da ispadnemo''