(© FSS)
(© FSS)

Orići prešli Put suza: Za meč sa Špancima se spremili posetom Jerusalimu

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.05.22. | 15:15

Predah od sportskih obaveza za selekciju Radovana Krivokapića

Protiv Belgijanaca remi, sa Turcima tri boda. To je učinak kadetske reprezentacije Srbije u početna dva kola Prvenstva Evrope u Izraelu, koji daje izrabranicima Radovana Krivokapića dobre izglede da se plasiraju u nastavak takmičenja. A pred odlučujući duel sa Španijom (ponedeljak, 16.30) stručni štab i ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije su za Orliće organizovali izlet u Jerusalim.

Prema izveštaju na sajtu FSS, poseta jednom od najatraktivnih gradova sveta opčinila je momke iz „klase 2005“. Obišli su Hram Vaskrsenja Hristovog na brdu Golgota, boravili unutar zidina Starog grada Jerusalima, posetili Zid plača i uživali u sudaru kultura, mestu gde se prepliću vekovne tradicije i gde ogromna većina vernika ostane dugo pod utiscima.

Izabrane vesti

Za organizaciju ovog izleta pobrinuli su se tim menadžer Dušan Gelić i doktor Miloš Milinković kome je ovo bio drugi dolazak u Svetu zemlju, tako da je iskustvo bio od pomoći ostalim članovima ekspedicije da se upoznaju sa Putom suza koji je po verovanju prošao Isus pre razapinjanja. Taj put prešli su i kadeti Srbije, zajedno sa ostalim članovima ekspedicije.

Presudan duel za plasman u četvrtfinale Orlići igraju 23. maja protiv Španije.

 


tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeRadovan Krivokapićorlićikadeti SrbijeFudbalski savez SrbijeFudbalski savez Švajcarske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara