Strahinja Pavlović, Dušan Vlahović i Miloš Veljković (©Starsport, MN Press)
Strahinja Pavlović, Dušan Vlahović i Miloš Veljković (©Starsport, MN Press)

Orlovi u punom sastavu za Švajcarsku! Spremni i Pavlović, Veljković, Vlahović…

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.22. | 12:59

Da li će i koliko igrati, drugo je pitanje

(Od specijalnih izveštača Mozzart Sporta iz Dohe)

Malo dobrih vesti za Dragana Stojkovića Piksija. Prema saznanjima Mozzart Sporta selektor Srbije će za poslednju utakmicu u grupi sa Švajcarskom imati na raspolaganju svih 26 igrača koje je poveo u Dohu. Prvi put otkako je počeo Mundijal u Kataru!

Izabrane vesti

Briga je postojala oko nekoliko imena. Duel sa Kamerunom nisu mogli da završe Strahinja Pavlović i Miloš Veljković, obojicu su osetila bol u predelu primicača, međutim, dodatni lekarski pregledi su pokazali da povrede nisu toliko ozbiljne koliko je moglo da se učini.

Igraću. Bio sam na snimanju, sve je OK. Samo istegnuće”, odgovorio je Strahinja Pavlović na poruku novinara Mozzart Sporta.

Doznali smo kasnije da je potpuno fit i Miloš Veljković, pa i Dušan Vlahović, koji je protiv Brazila ušao u poslednjih pola sata a utakmicu sa Kamerunom posmatrao sa klupe, ali bi mogao to da zaigra protiv Švajcarske, jer ni nad njegovom spremom ne stoje nikakvi znakovi pitanja.

Mada ćemo naravno za konačnu odluku selektora Stojkovića morati da sačekamo petak i vidimo u kom ćemo sastavu napasti Švajcarsku. Ovog puta nema kalkulacija: pobedimo i osim ako Kamerun ne savlada Brazil idemo u osminu finala! Svaki drugi rezultat nas šalje kući.

Pišu: Aleksandar GLIGORIĆ i Vujadin TOMKOVIĆ


tagovi

Dušan VlahovićStrahinja PavlovićMiloš Veljkovićfudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara