Đorđo Kjelini (©Reuters)
Đorđo Kjelini (©Reuters)

Đorđo Kjelini je slobodan igrač, Juventusove ponude još nema

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.07.21. | 01:23

„Još nismo pričali sa klubom“, kaže agent Davide Lipi

Jedan od najboljih fudbalera tek završenog Evropskog prvenstva, šampion kontinenta Đorđo Kjelini zvanično je od 1. jula slobodan igrač.

Njemu je istekao ugovor sa Juventusom, a za sada novog još nema na stolu, objašnjava njegov agent Davide Lipi. Nema razloga za paniku, tvrdi menadžer, ali ne krije i da je očekivao da crno-beli napravi potez.

Izabrane vesti

Dogovoreno je da Kjelini u miru odigra EP, pa da se onda pokrenu razgovori oko novog ugovora, ali šampionat je završen, a Juventus ne reaguje.

Potrebne su sve strane da bi se potpisao ugovor. Đorđo je bio na prvenstvu Evrope i bio je potpuno fokusiran na takmičenje. Ne postoji problem sa Juventusom, dogovorili smo se da ćemo pričati posle EP, ali još nismo počeli“, rekao je Lipi za italijanske medije.

Na pitanje šta bi se desilo ako neki drugi veliki klub pošalje Kjeliniju ponudu, agent je rekao:

Prvo bismo morali da vidimo kakva je ponuda, ali do danas nismo dobili nijednu. Čekamo da nam prvo Juventus kaže kada ćemo da sednemo da razgovaramo“.

Iako ima 37 godina, za Kjelinija penzija nije opcija. Uostalom, na EP je pokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou.

„Potpuno je ludilo uopšte zamisliti Kjelinija sada van terena. Ono što je uradio, kako se vratio, posle pokidanih ligamenata kolena je neverovatno. Strast je gorivo koje ga pokreće, a videli smo na EP da u njemu i te kako još ima strasti. On je simbol Juventusa poslednjih godina i čekamo šta će nam klub reći. Za sada nas niko nije zvao na razgovor“, podvukao je Lipi


tagovi

Đorđo KjeliniJuventusSerija A

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara