(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Osam klubova SD Partizan dobilo pomoć od Fudbalskog kluba

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.02.23. | 16:06

Saradnja oročena na godinu dana

Mesecima traje dvovlašće u Sportskom društvu Partizan. Na jednoj strani je staro rukovodstvo, predvođeno fudbalskim klubom, na čelu sa Miloradom Vučelićem, aktuelnim predsednikom SD-a; na drugoj novo Sportsko društvo iza kojeg stoje poklonici ideje Ostoje Mijailovića, prvog čoveka košarkaškog kluba.

Ta prva grana dobila je pojačanje, jer se osam članova Sportskog društva na neki način priklonilo fudbalskom klubu, potpisavši sporazum o saradnji, oročen na godinu dana.  

Izabrane vesti

U pitanju su Bokserski klub, Klub dizača tegova, Kuglaški klub, Ženski košarkaški klub, Stonoteniski klub, Biciklistički klub, Plivački klub i Karate klub.

Sporazum podrazumeva materijalnu, logističku i infrastrukturnu pomoć koju će fudbal preusmeriti ostalim članovima društva.

Potpisali smo sporazum sa devet klubova, a biće ih i više, naravno. U pitanju je finansijska pomoć klubovima na mesečnom nivou, a iznos će se dogovarati na osnovu potreba manjih klubova. Stavili smo im na raspolaganje sportski centar „Teleoptik“, koji već koristi sekcija ženske košarke. Oni tamo mogu da treniraju, da se hrane, zaista su oduševljeni tim delom pomoći. Stavljamo na raspolaganje i naš marketing tim i finansijsku službu. Mnogo im znače te vrste pomoći, manji klubovi su to i predložili a mi smo prihvatili. Ugovor je potpisan na godinu dana, a siguran sam da će se i produžavati narednih godina. Želimo da pokažemo da smo solidarni i da smo tu da pomognemo svim klubovima Sportskog društva Partizan“, predočio je Miloš Vazura, generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan.


tagovi

FK PartizanSD PartizanMiloš Vazura

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara