Osijek sprema najveći transfer u istoriji kluba: Stiže štoper Benfike, Zidan ga želeo u Madridu

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.01.22. | 11:47

Portugalci pišu da bi Fero mogao u Osijek na pozajmicu

Ostajao je Osijek bez Bočkaja u zimskom prelaznom roku, ali tim Nenada Bjelice želi da ostane konkurentan u borbi za titulu prvaka Hrvatske. I u tom cilju aktivirao je pravu bombu. Portugalski mediji preneli su gotovo neverovatnu informaciju da je jedan od najboljih hrvatskih klubova zainteresovan za štopera Benfike Fera. Pre samo dve i po godine momak rođen 1997. godine povezivao se sa Real Madridom, Marka i As su pisali o velikom interesu Zinedina Zidana.

Međutim, Benfika je u tom trenutku tražila 100 miliona evra što je ohladilo ljude iz Reala i Juventusa koji su takođe pratili Fera. Karijera visokog štopera nije se razvila kako se očekivalo. On je prethodne godine bio u Španiji, na pozajmici u Valensiji, ali se tamo nije proslavio. Skupio je svega tri meča, pa Valensija nije odlučila da otkupi njegovog ugovor.

Izabrane vesti

Fero bi u Osijek trebalo da dođe na pozajmicu, sa pravom otkupa. U slučaju da se transfer realizuje bio bi to ogroman posao Osijeka, kojim bi dodatno ojačao središnji deo odbrane.

Inače, potencijalni novajlija u redovima Osijeka odigrao je 67 mečeva za Benfiku. Postigao je četiri gola, od toga jedan u Evropi i to protiv zagrebačkog Dinama u revanš meču osmine finala Liga Evrope.


tagovi

Nenad BjelicaOsijekZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara