Foto: AFP
Foto: AFP

Ostaje među Bikovima: Torino spremio novi ugovor Milinković Saviću

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 20:20

Golman pred produžetkom saradnje sa članom Serije A

Remijem protiv Lacija (0:0) u zaostalom susretu 25. kola Serije A Torino je osigurao opstanak kolo pre kraja šampionata te će večerašnji susret sa Beneventom dočekatui potpuno rasterećen. Izostanak rezultatskog imperativa rukovodstvu Bikova dozvolio je da se već sada posveti krojenju igračkog kadra za narednu sezonu, a prema saznanjima Gazete Sportivo jedan od letnjih zadataka sportskog sektora je obnova ugovora sa Vanjom Milinković Savićem.

Srpskom golmanu za nekoliko nedelja ističe ugovor sa Torinom, a produžetak saradnje među ciljevima je ćelnika kluba. Za razliku od čuvara mreže poniklog u Vojvodini, Nkulu, Ujkani i Fereira su dobili odrešene ruke u potrazi nove sredine, dok će Bikove napustiti i pozajmljeni igrači Bonacoli, Muru (Sampdorija) i Gojak (Dinamo Zagreb).

Izabrane vesti

Milinković- avić je u aktuelnoj sezoni uglavnom je bio rezerva iskusnom Salvatoreu Sirigu, a minute je upisao na osam duela (pet u Seriji A i tri u Kupu Italije).

Podsetimo, čuvar mreže rođen 1997. godine u Torino je došao iz poljske Lehije 2017. godine uz obeštećenje od 2.600.000 evra. Pre kluba iz Gdanjska bio je član Mančester Junajteda u koji je stigao iz Vojvodine, ali nije uspeo da se izbori za šansu u redovima premijerligaša.



tagovi

Vanja Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara