Ostaje! Verner podlegao pritisku

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.19. | 18:42

Bajern ostao bez pojačanja, ali verovatno samo do sledećeg leta

Timo Verner će i naredne sezone nositi dres Lajpciga, čini se da više nema nikakve dileme!

Posle reči Lajpcigovog prvog čoveka Olivera Minclafa da Verner ima rok do početka utakmice protiv Union Berlina da odluči da li će prihvatiti novi ugovor ili ne, čini se da je Nemac doneo konačnu odluku, tačnije da je podlegao pritisku i odlučio da ostane. Verner se našao u startnoj postavi, što govori u prilog ovakvoj tvrdnji, s obzirom da bi verovatno završio na tribinama da je rasplet bio drugačiji. Bar se tako šuškalo poslednja dva dana u nemačkoj fudbalskoj javnosti. 

Izabrane vesti

Bajern je ostao bez pojačanja koje nije toliko forsirao, ali nije da ga nemački šampion nije želeo. Ali, više za naredno leto, pre nego li ovo, pošto je Robert Levandovski i dalje nedodirljiv. Ipak, kako tvrdi Bild, Vernerov ostanak biće najverovatnije samo kraktoročan, pošto će novi ugovor biti gotovo izvesno samo na još godinu dana, odnosno do juna 2021. godine.

Podsetimo, Verner je sa Lajpcigom imao aktivan ugovor do narednog leta, a Bajern je pokušavao da preko svojih kanala izdejstvuje dogovor za sledeće leto i transfer bez obeštećenja. To se ljudima u Lajpcigu nimalo nije dopalo, zbog čega je Verneru indirektno zaprećeno da će biti izbačen iz tima ne bude li produžio ugovor s klubom. Lajpcig jednostavno ne želi da ostane bez obeštećenja, pa će tako i sledećeg leta moći da računa na kakvo-takvo obeštećenje, ako zainteresovanih kupaca uopšte bude na horizontu. 

Čini se da je ovde sve jasno kao dan. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara