(©MN Press)
(©MN Press)

Ostoja Mijailović: Moramo da nađemo hitno rešenje za FK Partizan inače mu preti katastrofa

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.23. | 15:53

„Brine me da li ćemo ostati bez kvalifikacija za Ligu šampiona“, kaže predsednik JSD Partizan

Podneo je Ostoja Mijailović ostavku na mesto predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, pa posle toga ekspresno reizabran na funkciju.

Dve trećine članova Sportskog društva je dalo ponovo podršku predsedniku Košarkaškog kluba da nastavi da vodi celu crno-belu familiju, iz koje se izdvaja Fudbalski klub, koji i dalje ratuje sa ostatkom „porodice“.

Izabrane vesti

S obzirom na to da fudbalska sekcija broji teške dane, da se klub bukvalno raspada i na terenu i van njega i preti mu gubitak drugog mesta na tabeli, Mijailović je izrazio zabrinutost i najavio da mora brzo da se reaguje u cilju spasavanja tog, decenijama, najbitnijeg dela Sportskog društva.

„Ono što me brine u ovom trenutku je druga pozicija na tabeli, jer ako FK ne bude drugi na kraju sezone neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donose veliku finansijsku injekicju klubu. Ovo je istorijska šansa koju FK ne sme da propusti“, istakao je Mijailović.

Prvi čovek Sportskog društva Partizan ističe da fudbalskoj sekciji preti – katastrofa.

„Mi imamo neke konsultacije u vezi sa klubom, videćemo šta će se dogoditi. Uprava fudbalskog kluba ne plaća ništa, ni reprograme koje je ostala dužna Sportskom društvu, niti struju, vodu, kanalizaciju, apsolutno ne plaća nikakav trošak na stadionu. Da taj klub ne voli niko od nas, mi bismo sad iselili te ljude odatle. FK je dužan milione evra Sportskom društvu, imovinu su zapustili do te mere da zaista to strašno izgleda. Mora hitno da se pronađe neko rešenje inače će fudbalski klub Partizan, ako se ovako nastavi, doživeti katastrofu i neće moći da se oporavi dosta godina“, poručuje Ostoja Mijailović.


tagovi

FK PartizanKK PartizanSD PartizanOstoja Mijailović

Obaveštavaj me

FK Partizan
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara