Ostojić emotivan na rastanku: Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek...

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.22. | 22:01

"Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj 'Tango smrti'", poručuje iskusni prvotimac

Iskusni defanzivac Bojan Ostojić na prilično emotivan način se oprostio od Partizana, u kojem je proveo punih šest godina, odigrao 130 utakmica i osvojio jednu šampionsku titulu i tri trofeja Kupa Srbije.

Prošle sezone je zabeležio svega sedam nastupa u svim takmičenjima, a na njenom kraju mu je i zvanično istekao ugovor.

Izabrane vesti

"Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge. I sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću. "Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj 'Tango smrti'", poručuje iskusni prvotimac.

Bilo je teško i zvanično se oprostiti od crno-belog dresa.

"Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše".

A onda je usledila poruka svima kojima su crno-bele boje u srcu.

"Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu... Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan!", poručio je Ostojić.


tagovi

Bojan OstojićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara