Komentari na vest

Otac Jegora Pruceva: Kada bi stigao poziv reprezentacije Srbije dobro bismo razmislili

M

Milos Silniiiiii

pre 9 meseci

Bolje ovaj decko nego onaj Erhan Masovic!!!
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Mozda i stigne poziv ko zna.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Srbi i Rusi braca, slobodno u reprezentaciju momka! 🇷🇸🇷🇺💪
n

nekitutamo

pre 9 meseci

Mislim da je skroz ok da neko ako dodje sa 16-17 godina npr ili tako nesto pa zivi ovde i radi, prica srpski, ozeni se, bla bla bla da nas predstavlja u nekom sportu ali samo ako oseca Srbiju kao svoju zemlju i ako to radi iz tog razloga a ne da se bolje proda itd. A konkretno ovaj mali nije dovoljno dobar i CZ samo hoce da mu digne cenu itd..A opet nije isto da uzmemo igraca od 30 godina ili nekog od 16 i opet nije isto da uzmemo nekog za rvanje ili nekog za kosarku koja nam znaci mnogo..
t

televizor

pre 9 meseci

Sram vas bilo, kakvi stranci vas spopali, onda ajmo i Pantera. Ovo vise nisu reprezentacije vec klubovi.
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Televizor Pogledaj samo koliko ima stranaca u reprezentaciji Nemacke u Italiji igra Baloteli ne znam da li imaju jos nekog ne vidim u cemu bi onda bio problem da ovde stranci iz Crvene Zvezde i iz Partizana zaigraju za nasu reprezentaciju u bilo kom sportu.
G

Gazda30

pre 9 meseci

Kada se radi o igraču Zvezde koji je stranac onda ide priča- pa dobro, možda, videćemo. A da je reć o strancu iz Partizana koji bi izrazio želju da igra za Srbiju momentalno bi se bacalo drvlje i kamenje i blatio savez i reprezentacija i pretilo da će se prekidati utakmice ukoliko zaigra stranac. Pi kakvi licemeri!

VecaBg1971

pre 9 meseci

Lik ne igra u Zvezdi, kakva reprezentcija.
P

Penzioner

pre 9 meseci

Pored skromnog fudbalskog potencijala nista vise. On je apatican, bezvoljan, nema reakcije, nema emocije! Bez energije za velike utakmice.
o

odgovor za 2525235

pre 9 meseci

klasicno kriminalno pranje nije, ali uveli su ovde fudbalski radnici jako lepu semu da izvlacenje para iz klubova. Razne kombinacije i mahinacije su itekako prisutne. Faraonski ugovori za igrace sumnjivog kvaliteta koji su godinama na platnom spisku. Gobeljic, Srnic i kompanija....
c

cpr

pre 9 meseci

samo nam ti falis…cuj ti ideju da on igra za nas
N

Napred Sabah

pre 9 meseci

Za nasu mladu reprezentaciju moze da igra komotno jer je bolji od 80% ovih nasih mladih iz cele lige,za A tim je jos mlad i treba Zvezda da ga posalje negde na pozajmicu da se razigra!
P

Pozajmica

pre 9 meseci

TREBA GA POSLATI NA POZAJMICU U CUKU ILI TSC DA SE DECKO RAZIGRA,GREOTA DA SEDI NA KLUPI I VENE JER NEMA JOS DOVOLJNO ISKUSTVA ZA PRVI TIM.
o

ooik

pre 9 meseci

ovaj moze jedino biti dobar. ako se ufati dopinga ko svi Rusi
@

@ooik

pre 9 meseci

Pozdravio te TSC sa TRI komada i -2 na tabeli vec u prvom kolu!
A

AleksandarCH

pre 9 meseci

Ovaj decko mi je veliki misterijum. Zasto nije dobio ni minut kod Bahara, jel se zna nesto?
I

Informacija

pre 9 meseci

Imao je povredu tokom pripremnog turnira u Rusiji. Iz tog razloga nije ni otputovao sa timom.
M

Miksea

pre 9 meseci

Nije loš igrač, ali njemu treba klub gde će da odigra 30 utakmica, da se pokaže, lako će posle za reprezentaciju.
S

SB

pre 9 meseci

Stranci nisu dobrodosli u reprezentaciji, kad nije moga jedan Kleo ne moze ni ovaj
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

O čemu vi pričate, da igra za A reprezentaciju Srbije???? On ne može ni u Zvezdi da se izbori da bude na klupi. On jeste mlad, ali ko je vrhunski talenat, već sa 20 godina igra standardno u svom klubu. Zvezda je pogrešila što ga nije prodala za 2 i kusur miliona evra koliko je nudio Bazel.
.

....

pre 9 meseci

Koliko vidim nema mesto za Pruceva kod Bahara. Nije dobio priliku ni na pripremama, a nema ga ni na klupi. Vise vremena proveo na tribini nego na terenu sa treninzima ukupno.
Б

Бск

pre 9 meseci

Овај момак је вероватно нека комбинација или услуга некоме, јер не даје се 900.000 евра за играча који је више времена на трибинама него на терену или клупи. Што се тиче репрезентације Србије, ту можеш да заиграш никад, а ни тад. Баш као и Пантер или Клео или Канга...Није вам ово женска кошарка или рвање па да нам играју странци који су преко ноћи добили пасош. На страну што нам и не треба јер имамо далеко боље и талентованије играче од Русије.
n

neba8ra

pre 9 meseci

Po propisima Uefa ne može da igra za drugu U21 selekciju (Srbije) jer je već igrao za U21 jedne zemlje (Rusije). Može jedino da igra za A tim neke druge zemlje.

ZetaReticuli

pre 9 meseci

Može i za mladu, jer nije odigrao 3 ili više utakmica za Rusiju
Г

Григорије Чварковић

pre 9 meseci

По њиховим прописима може играти ако је играо за наше клубове 5 година у континуитету, то вам је бар лако за провјерити. То што ми дајемо држављанства како стигнемо то је друго. Имате примјер Бразилца Луванора који има Молдавско држављанство, али није могао играти званично мечеве за њих. Ово је већ дизање играча преко медији јер се игром не подиже.
Е

ЕЛ Думо

pre 9 meseci

Пруцева би,попут Митровића,ваљало пребацити нешто назад.Добио би више простора за маневар.Обзиром да је на припремама био најспремнији играч Звезде не видим да би му та промена донела неке проблеме.Има технику,може да трчи као навијен још да поради мало на дефанзиви и завршници могао би бити природна замена Митровићу када овај оде из клуба на зиму.Притом,ако се добро покаже,руски клубови неби жалили пара да га врате...
v

v1ad

pre 9 meseci

Drugaciji je igrac Prucev od Mitrovica. Ne vidim sta bi donelo njegovo vracanje nazad. Mitrovicu je glavna karakteristika za sada brzina pa mu je Bahar dao kao i Bukariju da sam sparta tom stranom. Ne vidim da Prucev to moze na isti nacin da radi. Njemu bi vise odgovralo da igra ovo sto Ivanic igra a tu cu pre da gledam Sljivica ili nesto napred, gde su sad Lucic i Kabic.
g

gott

pre 9 meseci

Zašto smo doveli decka od milion da sedi na tribinama u najboljim godinama i propada.Pozajmica TSC ,Čuka ...
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Играч склоњен од рата, зато и експресно добио пасош! Каквих 900 000 за анонимуса? Тоје чисто прање новца! Као шатро нудио базел 2.5 милиона али звезда одбила! Прво нико некупује руске играче, ради санкција! И овај исто као и онај у Оџаку, само је неко ово дете склонио из обавезе да буде мобилисан! `
A

Al s

pre 9 meseci

Se ti nalupeta.
?

???

pre 9 meseci

Ne verujem da je ta prica. Igrao je on za mladu reprezentaciju, potencijal je veliki jos uvek. Ne znam sto ne dobija pravu sansu, bar da ga posalju na pozajmnicu. Sto se tice mobilizacije, ima rusija milione njih koji su pre za mobilizaciju nego mladi sportist.
2

2525235

pre 9 meseci

Opet pranje novca, aman ljudi kako vam vise ne dosadi pominjati ovaj termin za sve zivo i nezivo. Kako moze Zvezda oprati pare placanjem igraca sa svog racuna? Te pare su vec ciste, nemaju ih sta oprati, bar u 21om veku mozete lako iscitati par stranica o pranju novca i oblicima.
Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

Izvesno neka kombinacija te prirode uz opciju da se pare okrenu sa Rusima a za provizije Tvorze i kompanije!!Prosto je!!Za anonimusa koji ne zna ništa i ništa nije pokazao uključiv i želju i energiju u Zvezdi(a imao je vise prilika)nije cifra 900.000 €!Nego pola i vrv vise je tal za ekipu!!
K

K5973

pre 9 meseci

I onda odjednom kad se išlo u Petrograd na pripreme, on se povredi... Ko zna šta je tu u pitanju...
M

Miksea

pre 9 meseci

Ne mobilišu se za rat deca od 20 godina, već rezervisti koji su već prošli obuku, kojih u Rusiji ima milioni na raspolaganju.