David i Ljubiša Dunđerski (© Star sport)
David i Ljubiša Dunđerski (© Star sport)

Otac na klupi, sin na terenu: Copy Lučani, paste Subotica

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.02.23. | 15:45

David Dunđerski se vratio u Spartak, zanimljivo posle epizode baš u Mladosti

U Dragačevu Žunjići, u Bačkoj Dunđerski. Na klupi Mladosti je Dragiša Žunjić, na terenu se u dresu lučanskog tima ponekad pojavi njegov naslednik Filip, a drugi slučaj da je otac trener, a sin fudbaler u Mozzart Bet Superligi registrovan je u Subotici, pošto je dres Spartaka zadužio David Dunđerski.

U pitanju je sin Ljubiše Dunđerskog, aktuelnog šefa stručnog štaba Plavih golubova, koji je potpisao ugovor do juna 2025. i tako ponudio ekipi opciju više u odbrani, s obzirom da se najbolje snalazi na mestu desnog beka. Zanimljivo, David Dunđerski je prethodni angažman imao upravo u Lučanima, jesenas je odigrao 14 prvenstvenih i jedan meč u Kupu Srbije, posle čega je postao slobodan igrač, a sad se vratio u klub za koji je igrao 121 put.

Izabrane vesti

Osim po izdanjima u Spartaku, David Dunđerski je ovdašnjim ljubiteljima fudbala u sećanju i po mečevima u dresu novosadskog Proletera, uz napomenu da je karijeri počeo o mlađim kategorijama Vojvodine.

David je šesti zimski novajlija u Subotici, prethodno su angažovani Vojo Ubiparip, Dženan Bureković, Jovan Marinković, Marko Bugarin i Edmund Ado.



tagovi

Spartak SuboticaDavid DunđerskiLjubiša Dunđerski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara