Komentari na vest

Otok nije veliki, ali briga jeste: Ko umesto Pavkova, ako ne bude spreman za Bragu?

D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Biće Pavkov spreman i za Bragu i za derbi ...
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Živković je trkač i trenutno može igrati samo desno na Benovom mestu jer je levo popunjeno. A Ben logično na centarfora iako nije centarfor po sredini može da odigra i levom i desnom. Dioni je spor u reakcijama i zaboravite ga, on zna da se zagradi i ništa više. U duelu 1:1 ne zna.
M

Mirni momak iz Jarka

pre preko 2 godine

U klubu ne postoji nikakva odgovornost, jer da postoji na nju bi odavno bili pozvani takozvani celni ljudi. Sledece godine kada se sve bude raspalo oni ce samo otici.
G

Gost second

pre preko 2 godine

Dioni logično. Obzirom da ovde komentarišu obično potpune neznalice, klinci i "slepci", prva stvar koju vidim niko posle Proletera nije primetio jeste da je Dioni vidno izgubio nekoliko kilograma i da je osetno brži nego kad je stigao. Drugo, ko je hteo da primeti primetio je da grize i da ima jaku želju da ostavi trag. Treće, ušao je u veći broj prilika za 45 minuta nego svi ostali za 90 minuta. Znači realizacija mora doći. Ko je shvatio-razumeo je, kome ne trebaju naočale ume da vidi.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Mislis naocare, ali ok, mozda je baba kucala. Dioni da je profesionalac koji prima pola miliona godisnje od fudbala ne bi dosao onakav i plus ga onakvog niko ne bi stavio da igra finansijski najvaznije utakmice u godini. Jeste, smrsao je, bolje se krece, ulazi u sanse, nije lose ni da pocne, ali da prodje preglede onako nespreman i ubacen da igra je pretuzno, amaterski
A

Armata

pre preko 2 godine

Pavkov se nakon se uvek nakon 3-4 odigrane utakmice povredi i nema ga po 2-3 meseca, zato nije ni napravio veću karijeru. Zavisi od procene trenera da su spremniji Živković ili Dioni, ali po meni ja bih najpre u napadu voleo da u paru sa Benom vidim Lazetića na ovoj utakmici. Ti klinci grizu na ovakvim utakmicama, a plus nije preveliki rizik staviti mladog igrača u špic, i pri tome je Lazetić zbog svoje visine veoma koristan u skoku i u napadu i u odbrani.
R

Rogilo

pre preko 2 godine

Kahvica naredne sezone prikljuciti prvom timu,decko je prerastao svoje vrsnjake
K

Khan

pre preko 2 godine

Kad cujem ovo "nedostaje mu iskustva"... Pa prijatelju sad mu daj sansu, sad se stice iskustvo, u velikim utakmicama se postaje igrac. Ne mozes ga gurati protiv Lucana i Indjije po 15 minuta i ocekivati da stekne iskustvo. Pavkov povredjen, ova dva stranca imaju snage za po poluvreme, dajte malom sansu. Taman i nista da ne uradi, draze mi je da on ostane bez ucinka nego Dioni i Zivkovic. Gurajte zvezdinu decu u velikim utakmicama, ne u superligi.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Gajica,decko kida.Potencijal samo takav,strasan fudbaler.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Pavkov je početkom jula bio precrtan da bi krajem avgusta postao neko od koga zavisi Zvezdina igra u napadu. Neverovatno je kako u Zvezdi oni koji su bili blizu izlaznih vrata, odjednom, postaju nezamenljivi prvotimci i kako gotovo misteriozno neki igrači koji su bili standardni nestaju iz prvog tima i skoro više ne dobijaju priliku. Povreda Pavkova je mogla da se očekuje jer se to dešava kada igrač samo trenira bez takmičarskih utakmica u kontinuitetu. A i Pavkov nije igrač koji je bog zna kako spreman. Veći problem od ove povrede je trener. Jer još nije najjasnije šta Zvezda želi da igra a deluje da su u startnoj postavi svi koji moraju da budu. Stankovića se treba najviše bojati. Više nego Brage i povrede Pavkova. Mister je već ojadio Zvezdu za deset miliona evra ispadanjem od Omonije i Šerifa. U revanšu protiv Šerifa je doktorirao na temu kako ekipa ne treba da se vodi. Šizofrene izmene koje je kao novitet u trenerskom poslu uveo baš u revanšu protiv Šerifa nastavio je da primenjuje u domaćem prvenstvu. Svako ko je gledao utakmice protiv Čukaričkog, TSC-a i Proletera mogao je to da vidi. Osim neozbiljnog trenera u klubu se dešava mnogo negativnih stvari. Loše je odrađen prelazni rok, najjači tim od Barija moldavski Šerif je vratio u realnost, igrači koje ima Zvezda nigde ne mogu da se prodaju, potom su, kao na traci, usledile svnjarije sa Lećeom i Fiorentinom i potom eksplozija u medijima kada je u pitanju dug, pa licitiranje da li je 50 ili 60 miliona i upadljiv muk iz kluba kada je ta tema u pitanju. Nastala je i određena podeljenost navijača po tom pitanju. Mnogo loših stvari za jako kratko vreme. Pitanje je da li Zvezda iz toga može da se iskobelja? Pobede protiv Brage i u derbiju bi za trenutak zatrpale sve te loše poteze koji će se u jednom trenutku opet pojaviti na površini. Porazi protiv Brage i Partizana produbili bi evidentnu krizu ali pitanje je da li bi se bilo šta promenilo. Zbog toga je povreda Pavkova najmanji problem.
R

Ris

pre preko 2 godine

Tako je i sa Benom bilo prije dve ili tri sezone. Čak nije bio licenciran za evropu pa je igrao samo utakmice u domaćem prvenstvu. Sad je jedan od najboljih koji može igrati i napadača i veznog. Degeneku se redovno trazi ino aranžman a on ispade najbolji igrač u odbrani uz Dragovića, ima dosta sličnih primjera u Zvezdi
M

Munemtiga Jakov

pre preko 2 godine

Sve lepo receno ali se arogantnost i bahatost uprave ogleda u kolicini minusa koji su po naredbi nalupali njihovi placenici. Balkanski talibanizam
Г

Гишка

pre preko 2 godine

А то што се, како сам кажеш, ређају једно за другим медијска напуцавања Црвене звезде ништа ти не говори? Можда неко прижељкује клужизацију Звезде? Теорија завере?
O

Oprostitemi

pre preko 2 godine

Oprostite što se smejem ali ovo je tolika komedija da moram, dovedu dva propala stranca napadača falka i dionija i gurnu u stranu bez trunke poštovanja domaceg dečka i na kraju mu se vrate i jos strahuju da li ce biti spreman, koja karma, zivot pise romane hahahah
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Dioni jer je Ben mnogo korisniji na svojoj poziciji. Pavkov nek se spremi za Partizan.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Kao protiv Milana i kao u mnogim utakmicama, Ben u spic, iza njega Ivanic, Katai i Falko, Lazetic je jos mlad mozda da pocne, mada manji je pritisak nego u kvalifikacijama svakako, mozda Deki i iznenadi

Norwegianviking

pre preko 2 godine

sta je tu problem ? ben kao spic nista novo.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 2 godine

Podrška za našeg najboljeg Predsednika Terzića i najboljeg Srpskog Direktora Mrkelu. SAMO NAPRED U NOVE POBEDE.
M

Mornar

pre preko 2 godine

Nek Lazetic dobije sansu od pocetka, moraju poceti davati igracima iz omladinskog tima sansu u Evropu. Lazetic, za razliku od ostalih spiceva koje imamo, je fizickki spreman i zasluzuje sansu
9

951357

pre preko 2 godine

Bože svašta. Pa dečko ni na toj jednoj utakmici nije pravio razliku od početka, a napraviće protiv Brage. Treba da ga ubaci, ne odigra ništa, i da ga navijači razapinju sledeće 2 godine. Bolje ne, i za klinca i za tim. Treba da igra našu ligu, slabije utakmice, barem dok se ne navikne na seniorski fudbal.
M

Mornae

pre preko 2 godine

951357, moze bit to sto ti kazes, al moze i da ekplodira i da da pogodak. Mora se nekad rizikovat. Jer ako ko zasluzuje sansu, to su igraci iz omladinskog pogona. Pun stadion moze da pokrene mlade igrace, kao sto su Lazetic jer je on iskreni i navijac Zvezde. Jos jedna stvar, sreca prati hrabre. Vjerujem da bi mu samo mali broj navijaca zamjerilo, ako bi lose odigrao.
9

951357

pre preko 2 godine

@Mornar - Ne bih se ni tu složio. Recimo, pogledaj Gavrića. Kad se pojavio, svi ga kovali u zvezde. Od prve slabije utakmice, takmičenje u tome ko će više da ga pljuje. Isto tako za Erakovića, Nikolića, Petrovića... Samo čitaj komentare češće, i videćeš, pljuvačina na 1000 načina. Zato treba postepeno da se uvodi, prvo protiv slabijih, da oseti seniorski fudbal, jer je dosta fizički zahtevniji od omladinskog, a onda polako ka jačim utakmicama. I samo dozirano i pametno.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa zar se postavlja to pitanje ekipi KOJA JE SVETSKI REKORDER PO BROJU GOLOVA I BODOVA U JEDNOM PRVENSTVU A NIKOG NIJE PRODALA U LETNJEM PRELAZNOM ROKU?!
i

istina

pre preko 2 godine

Sto nas niste pobedili ni jednom ako ste bolji ostaje ti samo da places.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Neznam sta se desava sa napqdacem koji je Terzic obecao i cije je obestecenje 2.5.mil.evra....zar ste navijaci svi zaboravili tako brzo.Dosli ste u situaciju da nemate napadaca a rekorderi,osvojeni bodovi,dati golovi,najvise dosudjenih penala za vasu ekipu...sve sami rekordi a kradu se pare od Fiorentine i uplacuju na licni racun u Nemackoj.Zar je moguce da cutite i dalje i da dozvoljavate ocigledno propadanje kluba.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ma mi smo srecni sto postojimo i sto smo igrali dva puta nereseno i jednom izgubili 1:0.
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Nazalost, niko...
M

Mr.C

pre preko 2 godine

Ben.
G

Gc

pre preko 2 godine

Ma daj bre ..sad kao Pavkov bio baš standardan igrač...igrače Ben..ko bi drugi kao i uvek...ja bi Živkovića bacio u vatru...dečko je pun pogodak..živi bili pa videli...
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Ben na centarfora, brzi Živković na njegovo mesto, dobitna kombinacija. Levo Katai i Ivanić ispod desno Kanga ispod levo Sanogo a odbrana Rodić, Degenek, Dragović i Gajić. Golman Borjan.
S

Stankoje

pre preko 2 godine

Važi šefe!
G

Gost41

pre preko 2 godine

Ja se svakog dana nanovo iznenadim. Prvo nemamo krstenog desnog beka ali ih barem imamo dvojicu pa mozemo da rotiramo, zatim imamo samo jednog levog, sva sreca decko se ne povredjuje, pa nismo u problemu - tolikom ali zato svaki prelazni rok dovedemo nekog napadača koji ce navodno da bude top a on ili dodje kasno ili mu treba 2 sezone da se uklopi sa saigracima ili je jednostavno promasaj i tako u krug....Zato u vezi pršti, imamo 20 centralnih veznih i jos toliko po krilima. Mi smo stvarno neozbiljni, barem sto se tice sportskog sektora i situacije na trzistu kada treba kupovati/prodavati igrace!
T

Torizt

pre preko 2 godine

To ti se zove magični skauting, pa nabereš 20 igrača na istoj poziciji jer iznova i iznova dovodiš prevare od igrača

Darko Lazic

pre preko 2 godine

"DIONIJU NEDOSTAJE GOL, RIŠAIRU TAKMIČARSKI MEČEVI, LAZETIĆU ISKUSTVO" i to posle 7 odigranih kola, i skoro 10 meceva u evropi...
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Dioni je igrac za ekipu u francuskom prvenstvu da se bore za opstanak nije igrac za utakmice u Evropskim takmicenjima.Rišario je veci promasaj od svih koji su poslednjih godina bili promasaji a bilo ih je zaista puno...uostalom malo da se zaviri na taj bankovni racun u Nemackoj mozda ima neki evro viska pa da se dovede napadac za predstojece utakmice.
c

czv123

pre preko 2 godine

Igraće Ben kao i uvek,nzm što se uopšte postavlja pitanje... Iako bih ja lično dao šansu Lazeticu da u te dve utakmice pokaže da li ima to nešto da bude napadač Zvezde. Talenat je nesporan , da vidimo kako se nosi s pritiskom na velikoj sceni.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Јаој шта ћемо да вам радимо. Молите нас за милост док још није касно. Клекните пред моћним Партизаном.
У

УЛТРА.......

pre preko 2 godine

ЕО ИХ ОПЕТ ПРИЈЕТЕ ХАХАХА КАКО БЕШЕ ОНО СТРАХ У ВАМА ИЗМИЧЕ КОНТРОЛИ ПРЕД ПОЈАЧАЊА И СКИВАЊА ДРЖАВНИХ ПАРА У КЛУБ СЕДМОПЛАСИРАНЕ АБА ЛИГЕ.. ОНА ДОЂУ ТЕКМЕ И ИЗГУБЕ ОД ЦИБОНЕ ХАХАХАХАХА ОШЕГАЈУУУ ИХ ТУРЦИ А У ФУДБАЛИ АМАТЕРИ ПОПУТ САНТА МАРИЈЕ ДЕЛА САЛУТЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХ
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Hahahahaha.... Slusaj ovog! 😄 Ide popodne u skolu, roditelji na poslu, pa ko veli da izdominira malo u virtuelnom svetu! Da bude mangup! 😄
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Lepo sam onomad rekao, a evo i sada da ponovim...Sve Vas neradnici i lencuge, koje se povredjuju za svaku drugu utakmicu, samo na njivu poslati, da iskopavate krompir..za fudbal niste, makar ne onaj profi fudbal. Pavkova koji odigra kako treba tek svaku petu utakmicu, vratite na njegov voljeni traktor...Pa na sta to gospodo vise lici ? Za cije babe zdravlje primate tolike plate u poredjenju sa ostatkom radnog stanovnistva ?? Sram Vas bre bilo, samo kada spomenete umor i povrede. Stankovic da Vas uhvati za rukice, i pravac - njiva. Da se ne bi pogubili kojekuda usput.
n

neshha

pre preko 2 godine

Kakve veze imaju umor i povreda???Hajde ne lupetaj vise.Svi mi smo mnogo puta u zivotu radili umorni,ali povredjeni-nisam bas siguran.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Hoćemo li mi nekada dovesti pojačanje kome ne treba šest meseci da se vrati u formu, već će biti spreman odmah da igra?
p

publika

pre preko 2 godine

Fascinantno mi je da je prvi napadač neko koga već nekoliko prelaznih roka pokušavaju da se reše za neku smešnu cifru, dok je Dioni koji je doveden za mesto prvog napadača nedovoljno dobar i povrh svega nedovoljno spreman. I onda dovodimo treću opciju da rešimo tu muku igračem kome fale takmičarski mečevi i nije dovoljno spreman. Pa nemojte ljudi, molim vas...
d

da se obrati paznja

pre preko 2 godine

Tim koji ima Kangu, Kataia, Ivanica, Bena i Falka ne mora uopste da zavisi od forme i umeca klasicnog spic igraca. Fora je samo u timskoj igri, uvezbanim akcijama i ponavljanjima. Toga nema dovoljno, a da ima, Dioni bi bio sasvim dovoljan, pa cak i mali Lazetic. Lepo je imati dobre 'soliste' u timu, ali protiv ozbiljnih evropskih timova - samo timska igra pomaze.
G

Gost014

pre preko 2 godine

Ја бих дао шансу Лазетићу. Од свих наших силних клинаца делује да има највећи потенцијал
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Eno im mali Miguel iz Fluminesea. 18 godina, vrijedi 2M, ugovor mu vazi do juna 2022. Eto im investicije ako su pametni. Kupi ga ako treba za 1M na zimu, prodaces ga za minimum 10m kad se izreklamira u evropi. Mali je gladan igre.
I

Ima i "mali" Ibro, "mali" Ibro Dirka naš...

pre preko 2 godine

Jedno jutro dođe Ibro na "Bombonjeru" sam, isti Maradona sve je ličilo na san...Kad napiše "mali" pored prezimena igrača, odmah znam da je to napisao neki užasno dosadan čovek koji misli da je provalio sve relacije u fudbalu, menadžer 1/1 samo što nije menadžer i nikad neće biti.
U

UGASENO JSD partizai

pre preko 2 godine

Opusteno, igrace Ben i protiv Brage i "gromade" i obe dobijamo lagano !
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Pa Dioni, ko će drugi. Ako on ne može, onda mora Ben. Koga onda.. sto se džaba postavlja pitanje…
R

Ref

pre preko 2 godine

Cudno je to kako dovodimo igrace kad nam najvise trebaju a nisu u formi da odmah uskoce ili im fale mecevi ili im fali snage...
Q

Qyqy

pre preko 2 godine

Kako sam kod nas igraci kad dolaze nisu fizicki spremni, ja razumem ove iz psg barse sitija reala sto su igrali evropsko i kopa amerika pa kao duzi odmor ovo ono, ovde kad dodju niko ne moze da igra vise od 45 minuta kao nema snage
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zato sto pojacanjima ozivljavamo karijere i dovodimo igrace koji su bez kluba i takmicarskog ritma.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Диони и Живковић не долазе у обзир. Ја би Лазетића бацио у ватру, а и Бен је ту.
R

Ragdar

pre preko 2 godine

Pa sto da ne stavi malog Lazetica u paru sa Benom, bolje protiv Brage nego protiv groblja na njihovom stadionu.
n

neshha

pre preko 2 godine

Mada,i protiv groblja bice diskutabilno ko ce biti bonus.
R

Ragdar

pre preko 2 godine

@ Pa realno bolje da nam bonus bude spic- ako iza sebe vec ima ivanica katajia i bena koji mogu da daju gol, nego da nam bude Erakovic i da strepimo pozadi.
К

Квинси Мениг

pre preko 2 godine

Пазите ме се.
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Drim tim Zvezde ne strahuje od amatera iz partizana! Ako utakmica bude bila regularna partizan gubi lagano!
d

d.g.

pre preko 2 godine

A ko si ti? Ime ti je kao Zvezdinog košarkaša Milera. Jel si i ti košarkaš?
R

RSrpska

pre preko 2 godine

Samo ne Dioni.
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Da imamo lovu kao sto nemamo,platiš ostatak novca Moldeu i dodje napadač koji je u vrhunskoj formi. Prijaviš ga na vreme i dečko igra. Tako se to radi. Ali ipak mi mozemo sa Vukanovicem laznim napadačem da napadnemo Bragu i grobare
K

Kme

pre preko 2 godine

Gde se to radi??? Pola godine ugovora ima, nijedan klup nebi to platio...a zvezda je nudila para, molde nije prihvatio
M

Mi smo i biti će mo fini

pre preko 2 godine

Ja ne znam dali vama pojedincima treba da se crta da Molde nije zeleo da proda Ohia za nikakve pare jer im je jako potreban za prvenstvo i Evropu a boljega od nemaju.
7

777

pre preko 2 godine

Zvezda je nudila 700 hiljada evra Moldeu i oni su odbili. Moldeu novac ne znaci nista, zele da osvoje titulu a pare ih ne zanimaju tako su odgovorili Zvezdi... Jbg nisu nasi toliki mentoli koliko mislis ali dzabe nisu mogli da ga kidnapuju i dovedu u Bg.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Oni njega nisu hteli da puste. . . Nije novac bio u pitanju. . .
S

Sloga 1983

pre preko 2 godine

Momci,Molde je ispao iz Evrope još dok smo mi igrali prvu tekmu sa Klužom. A veruj mi da smo imali lovu platili bi jer je bilo mogucnosti za to.
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Mene samo zanima ko je skautirao Dionija i ko ga je doveo. Taj napadac nema ni jedan kvalitet,nije brz, nema dribling, ne zna da skoci, ne zna ni jednu izbijenu loptu da zadrzi i rastereri odbranu... Ako neko zna za bilo koji kvalitet Dionija, molim ga da ni kaze, nozda sam ja slep..
7

777

pre preko 2 godine

Dioni je prvo i najbitnije totalno nespreman i to je glavni problem. Pa protiv Proletera si mogao da vidis i neke stvari koje ima a nabrojao si da nema kod prve sanse vidi se dobra kretnja gde izlazi 1 na 1 sa golmanom kod druge sanse vidi se prijem i dribling gde je ovog iz proletera poslao po burek u obe situacije katastrofa zavrsnica. Skok mu je uzasan, brzina slaba jer ima par kg viska njegovo najvece oruzije je snaga coveka kojeg zovu bik u Francuakoj ligi ne moze da bude slab. Meni smeta sto ti koji su ga oreporucili su rekli da je miran tip, vredan i td.. A Dioni je stalno po kaficima i stalno sa drugim devojkama u Bg dosao je nespreman i takav nacin zivota znaci da nece ni biti spreman. Sreca nasa pa je na pozajmici...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Nije uopšte tacno,bio je bolji od Pavkova protiv Proletera.Jak je,zna da se zagradi,zna da udje u sansu i da je dao gol uopšte ne bi utisak bio los.Naravno da ima mana ali ne preterujte.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Bravo za komentar!!! Odgovor je prost, nije ga skautirao niko!!!! Sve to sto si naveo su stvari koje se ocenjuju kad se gleda napadac, ali ovde se gledao tal od 500000€ plate. I nista drugo...
G

Gostmiki111

pre preko 2 godine

Moze Ben da igra centarfora... nije sve toliko crno...
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Ukoliko Pavkov ne može da igra, a ova dvojica centarfora nisu u formi, pustiti Bena da igra špica.