Printscreen
Printscreen

Hamesova najbolja partija od dolaska u Pirej: Evrogol i asistencija u petardi nad Asterasom

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.22. | 22:02

Olimpijakos ubedljiv u 15. kolu

Sa debelom, bogatom radnom knjižicom stigao je Hames Rodrigez u Pirej. Zbog nje se i našao na udaru kritika navijača Olimpijakosa, jer od dolaska nije uspeo da je opravda. Uglavnom je bio bez konkretnog učinka, tek na mahove bi demonstrirao šta ume. Međutim, večeras je zablistao i odigrao verovatno najbolju utakmicu u troipomesečnom boravku u Grčkoj.

Olimpijakos je u 15. kolu deklasirao Asteras pred svojim navijačima, a ispod pobede se sa po golom i asistencijom potpisao upravo kolumbijski vezista – 5:0 (2:0). Njegov gol - pri vođstvu 1:0 - definitivno je bio trneutak večeri. Odigrao je dupli pas sa Hvangom In Beomom na dvadesetak metara od gola, namestio se i odapeo strelu u dalji ugao gola. A onda je istrčao do korner zastavice i uputio pogled ka navijačimama, kao da je želeo da im poruči – da vas čujem sad!

Izabrane vesti

U nastavku je Hames upisao i asistenciju. Nesebično je u situaciji dva na jedan odložio loptu do Sedrika Bakambua koji je otklonio nedoumice oko pitanja pobednika. Ipak, ni tu se domaći fudbaleri nisu zaustavili. Rezervisti Geri Rodrigez i Jorgos Masuras su u finišu meča podebljali trijumf aktuelnog šampiona Grčke.

Osmom prvenstvenom pobedom Olimpijakos se bodovno izjednačio sa trećeplasiranim Paokom (po 29 bodova). AEK ima šest više, Panatinaikos devet uz utakmicu manje. Asteras je na devetom mestu sa 14.




tagovi

Hames RodrigezOlimpijakosGrčka 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara