Đovani Rejna (©Reuters)
Đovani Rejna (©Reuters)

Đovani Rejna, 360 minuta u Dortmundu i transfer u Premijer ligu

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 10:38

Borusija bi na leto mogla da zaradi veliki novac

Ima takvih igrača, čini se sve više. Brzo zasijaju, brzo se i ugase. Đovani Rejna je jedan od takvih. Još u sezoni 2020/2021, tek je tada prelazio u punoletstvo, oduševljavao je nemačku javnost golovima i asistencijama u dresu Borusije. Ali nije sarezvao kako se očekivalo i sada je došao trenutak za rastanaks a Vestfalenom.

Kako pišu nemački mediji, pre svih pouzdani Florijan Pletenberg sa Skaja, 21-godišnji reprezentativac SAD će se posle samo 360 minuta na terenu u jesenjoj polusezoni preseliti u Premijer ligu. Konkretnije u Notingem Forest, kome na proleće sleduje grčevita borba za opstanak.

Izabrane vesti

Rejnu je želela i Fjorentina, ali nije mogla da se takmiči sa finansijski moćnijim Englezima. Jeste da će Rejna prvo na šestomesečnu pozajmicu – Šumari će preuzeti obavezu da mu isplaćuju zaradu – ali bi Borusija na leto mogla debelo da se naplati.

Jer ne samo da će Notingem platiti i za pozajmicu, već je zadržao i opciju da ga otkupi na kraju sezonu. Spekuliše se za sumu između 15.000.000 i 20.000.000 evra. Imao je Rejna i ponudu Olimpika iz Marselja, ali on sam nije hteo na Velodrom, pa će koliko danas na lekarske preglede u Englesku.

Kako će se tamo snaći? Ostaje da se vidi.


tagovi

Đovani RejnaZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara