undefined
undefined

Ovo je prvi Mozzartov putnik na utakmicu Srbija - Brazil u Kataru

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.04.22. | 15:36

Nikola Perčić prvi obezbedio mesto u mundijalskom avionu

Na startu Svetskog prvenstva u Kataru Srbija će 24. novembra od 20 časova (22 po lokalnom) igrati protiv Brazila.

Težak zadatak čeka Piksijeve izabranike, ali ne i nerešiv. Da Orlovi mogu do pobede veruje i Nikola Perčić iz Subotice, prvi Mozzartov igrač koji je obezbedio mesto među 122 putnika u avionu za Katar, baš na utakmicu Srbije i petostrukih svetskih prvaka, koja će biti odigrana na prelepom Lusail stadionu.

Izabrane vesti

Nikola je u petak pogodio čak devet parova, među kojima je bio i prelaz X-2 na meču Hal - Hadersfild (0:1) s kvotom 6.00!

"Generalno volim da igram engleski Čempionšip, dobro ga poznajem, a ostalo zavisi od toga šta je tog dana u ponudi", objašanjava nam srećni dobitnik.

Pored Perčića u Mozzartovom avionu naći će se još 121 putnik.

"Presrećan sam zbog toga što ću moći uživo da gledam našu reprezentaciju i to baš protiv Brazila. Biće teško, ali optimista sam, verujem da možemo da pobedimo. Pošto je zvanično Brazil domaćin utakmice, odigraću 'dvojku' kao vetar u leđa našim momcima", kroz osmeh kaže Nikola.

Takmičenje za mesto u MOZZART AVIONU počelo je 1. aprila i trajaće do 31. maja, a onda će se ponovo aktivirati od 1. septembra do 31. oktobra. Dakle, 122 dana za 122 putnika na Svetsko prvenstvo u Kataru! Mozzartov igrač koji tog dana bude imao dobitni tiket s najvećom kvotom (učestvuju tiketi klasičnog klađenja, dakle ne i uživo klađenja, i onlajn i oni uplaćeni na uplatno-isplatnim mestima) obezbediće sebi mesto na ovom ekskluzivnom letu.

POBEDNIK DANA je takmičar koji ima dobitan tiket s najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Za razliku od uobičajenih nagrada u vidu luksuznih automobila kada su u pitanju takmičenja "Pogodi najveću kvotu", ovaj put Mozzart je spremio 122 nagrade. Nikola je osvojio prvu, a videćemo ko je sledeći putnik na Mundijal u Kataru. Možda to budeš baš ti!


tagovi

MozzartKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara