Ozbiljna frka: Inter i Lukaku imaju rok četiri dana, Solskjer posle toga spušta rampu na transfer

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.07.19. | 17:26

Problem navodno predstavlja cena od 80.000.000 funti (oko 89.000.000 evra) koliko uprava Mančestera traži za svog igrača

Transfer Romelua Lukakua u Inter preti da se pretvori u pravu sapunicu. Kako pišu ostrvski mediji, Ole Gunar Solskjer je dao rok igraču do srede da promeni sredinu, jer bi nakon toga ostalo isuviše vremena za Crvene đavole da pronađu zamenu za njega.

Ipak, najveći problem navodno predstavlja cena od 80.000.000 funti (oko 89.000.000 evra) koliko uprava Mančestera traži za svog igrača. To je cena koju Inter nije spreman da plati, pa je Lukaku odlučio da zamoli čelnike da malo sniže traženu sumu.

Izabrane vesti

Prema jučerašnjim informacijama sa Apenina, Inter je bio spreman da plati 70.000.000 evra, plus 5.000.000 na ime bonusa. Veruje se da Nerazuri neće ići mnogo dalje od toga, bez obzira što je Juventus spreman ozbiljno da se uključi u trku.

Interov adut je to što Lukaku ozbilno želi u Milano, ali ukoliko igrač do srede ne pronađe angažman biće više nego realno da ostane u Mančesteru i započne finalne pripreme za novu sezonu. Crveni đavoli deluju kao prilično čvrst pregovarač u ovom poslu, pa ostaje da se vidi da li će malo omekšati i omogućiti okončanje ovog višemesečnog posla.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara