Ožegović prodat za 400.000, Čukaričkom procenti

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.19. | 14:50

Poznati i detalji

Buran dan u Partizanu. Stiglo je veliko pojačanje Bibras Natho, a otišao je Ognjen Ožegović.

Dve godine posle pompeznog transfera iz Čukaričkog i famozne konferencije Ivice Ilieva („Ja garantujem!“), Ožegović odlazi u tabor norveškog šampiona Rozenborga. A MOZZART Sport saznaje i obeštećenje koje će Partizan inkasirati na njegovoj prodaji.

Izabrane vesti

U leto 2017. godine je plaćen Čukaričkom oko 300.000 evra uz obavezu da Brđanima pripadne i 25 odsto od narednog transfera. Ožegović sada odlazi u Trondhajm za ukupno obeštećenje od 400.000 evra. Trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor vredan oko 300.000 evra po sezoni. Klubovi su već pružili ruke, ostaje još da se usaglase neki sitniji detalji oko Ožegovićevih uslova. Rozenborg ima rok do večeras da ga nakandano licencira za plej-of duele protiv zagrebačlkog Dinama u borbi za Ligu šampiona.

Ožegović je dete Crvene zvezde koji na Marakani nikada nije dobio veliku šansu. Karijera ga je vodila na pozajmice u Banat i Voždovac, da bi crveno-bele definitivno napustio 2014. godine kada je potpisao za Rad. Posle toga je igrao za Jagodinu, Borac Čačak, Vojvodinu, kineski Čangčun, Čukarički i Partizan koji ga je prošle sezone pozajmio ruskom Arsenalu iz Tule.

Ovu sezonu je počeo priliučno dobro kao rezerva Umaru Sadiku i na osam mečeva u prvenstvu i Evropi postigao četiri gola. Ipak, kada je stigla ponuda Rozenborga, Partizan je rešio da je prihvati, a ubrzo i Ožegović.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara