©Reuters
©Reuters

Ozil napušta Fener, ali ostaje u Istanbulu

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.07.22. | 04:55

Iskusni fudbaler želja Bašakšehira koji do petka želi da realizuje transfer

Na dolasku u Fenerbahče Mesut Ozil je dočekan uz ogromnu euforiju i veliku pažnju javnosti, međutim vrlo brzo iskusni fudbaler našao se u podređenom položaju, a konačni epilog epizode u turskom gigantu mogao bi da predstavlja sve izvesniji rastanak.

Ismael Kartal u svojim projekcijama nije video prekaljenog vezistu, isti status Ozil je imao i nakon što je kormilo preuzeo Žorž Žezus, te je nakon što je portugalski trener javno istakao da ne računa na njega postalo je izvesno da će bivši nemački reprezentativac ovog leta promeniti sredinu.

Izabrane vesti

Transfer otpisanog fudbalskog arhitekte, prema tvrdnjama lokalnih novinara dobro obaveštenih o dešavanjima u turskom fudbalu, mogao bi da bude realizovan već tokom aktuelne nedelje s obzirom na to da je fudbaler postigao načelni dogovor sa Bašakšehirom.

Prema informacijama sa Bosfora Ozil će gotovo izvesno promeniti klub, ali ne i grad, a želja rukovodstva Bašakšehira je da transfer bude realizovan do petka.

Bašakšehir je prethodnu sezonu završio na četvrtom mestu i tako obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a dolazak nekadašnjeg člana Šalkea, Verdera, Real Madrida i Arsenala predstavljao bi kapitalno pojačanje u veznom redu. Sa druge strane, Ozil je sa 33 godine još spreman da igra fudbal na visokom nivou i u potrazi je za klubom u kojem bi imao važnu ulogu te se gradski rival Fenera čini kao dobar izbor.


tagovi

Mesut OzilFenerbahčeBašakšehir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara