Palermova (ne)moguća misija na obali Jadranskog mora

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 14:47

Serija B: Venecija ima gol viška (1:0) iz prvog meča polufinala plej-ofa na Siciliji. Krilatim lavovima odgovora i minimalan poraz za korak bliže Seriji A

Venecija je do poslednjeg kola bila kandidat za direktnu promociju u Seriju A, ali na kraju je Komo bio drugi, pored Parme koja je ranije izborila ulazak u elitu. Krilati lavovi imaju još jednu šansu u plej-ofu da se u gradu na obali Jadranskog opet igra elitni rang na Apeninima.

Pre četirti dana je Venecija u prvom meču polufinala plej-ofa golom Nikolasa Pjerinija pobedila na Siciliji sa 1:0. Propozicije u Seriji B su takve da Palermu treba da dobije u gostima sa dva gola razlike da bi se plasirao u finale plej-ofu gde bi rival bo bolji iz duela Kremoneze – Katancaro (2:2). Naime, ako u polufinalu posle 180 minuta bude nerešeno, prednost ima bolje plasirane ekipa, a to je u ovom slučaju Venecija koja je bila treća u ligaškom delu Serije B.

Izabrane vesti

Tim sa Sicilije je do polufinala stigao posle pobede u prvoj fazi protiv Sampdorije sa 2:0 na svom terenu.

20.30: (2,20) Venecija (3,40) Palermo (3,30)

Najveća opasnost po goste pretiće od Finca Joela Pohjanpaloa, koji je bio asistent pre četiri dana kod jedinog pogotka za goste. On je postigao 22 gola ove sezone.

-------------------------------

UItakmicu Venecija - Palermo možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

--------------------------------

Palermo je u ligaškom delu Serije B pobedio Krilate lavove u gostima sa 3:1, pa taj podatak daje nadu Siciljancima da mogu da dođe na praga povratka u elitu posle godina tavorenja, finansijskih problema i selidbe u niži rang. Tada je het-trik dao iskusni napadač Mateo Brunori, najbolji strelac tima sa 17 pogodaka. Nije u formi u finišu sezone. Bez gola je već tri meča.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

SERIJA B, PLEJ-OF ZA PROMOCIJU – POLUFINALE (REVANŠI)

Petak

20.30: (2,20) Venecija (3,40) Palermo (3,30), prvi meč: 1:0

Subota

20.30: (1,70) Kremoneze (3,60) Katancaro (5,30), prvi meč: 2:2

***kvote su podložne promenama


tagovi

Serija BPalermoVenecija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara