Suma (© MN Press)
Suma (© MN Press)

Palo pomirenje: Suma ide u Afriku

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 15:34

„Jedva čekam da vidim sastav naše reprezentacije“, kaže Aleksandar Stanojević

Emituje ogromnu energiju Dragan Stojković Piksi, reprezentativci – bar na osnovu izjava – trepere pred početak kvalifikacija za Mundijal u Kataru, navijači čekaju da vide kako će izgledati državni tim sa novim selektorom, a pozitivne vibracije iz Humske ka Terazijama šalje i Aleksandar Stanojević.

Iako nema nijednog predstavnika u A selekciji Srbije, trener Partizana nestrpljiv je pred mečeve sa Republikom Irskom, Portugalijom i Azerbejdžanom na početku novog ciklusa.

Izabrane vesti

Velika su očekivanja. Došao je nov selektor, tri teške utakmice nas čekaju. Jedva čekam da vidim sastav, formaciju i način igre“, raduje se Stanojević projektovanom uzletu Orlova sa Piksijem kao predvodnikom.

Posle gostovanja OFK Bačkoj u 28. superligaškom kolu, stručni štab Partizana će ostati tačno bez celog tima. Na deset već poznatih izostanaka, nadovezao se i poziv Sejdubi Sumi da se javi na okupljanje selekcije Gvineje za mečeve sa Malijem i Namibijom u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija. Kretivni vezista od septembra prošle godine nije bio u planovima selektora Didijea Siksa, koji je širio glasine da je Suma izmislio povredu, ali su odnosi u međuvremenu očigledno izglađeni, Francuz je procenio da mu je Partizanov vezista potreban u nameri da osvoji makar jedan bod kako bi se probio na završni turnir.

„I Suma je pozvan za Gvineju, tako da ostajemo bez 11 igrača. S jedne strane, zadovoljni smo i srećni što imamo toliko igrača u raznim selekcijama, pozitivno gledamo na taj detalj, međutim, to nam malo remeti planove“.

SUPERLIGA SRBIJE, subota, 15 časova: (14,00) OFK Bačka (6,75) Partizan (1,20)

Osvrnuo se šef struke crno-belih i na senzacionalan rezultat Dinama iz Zagreba koji je posle 0:2 u Londonu eliminisao Totenhem, ubeđen da je Liga Evrope takmičenje koje savršeno odgovara klubovima iz regiona.

Pratio sam su uradili Zagrepčani, svaka im čast. Prvenstveno za igru. Rezultat govori sam za sebe. Može to da se desi u budućnosti i klubovima iz Srbije, jer se neke stvari izjednačavaju. Liga šampiona je nivo iznad, ali u ovim ostalim takmičenjima može da se igra“, smatra Stanojević da su Liga Evrope i nadolazeća Konferencijska liga prilika za naše timove da nekim ekipama iz jačih liga skinu skalp.

-----------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

-----------------------------------------


tagovi

Sejduba SumaAleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara