Komentari na vest

Panika u Interu: Smanjuju se plate, Konte traži garancije za projekat, vise velika imena

O

Ovo_vec

pre gotovo 3 godine

prevazilazi svaku meru. Treba da vas je sramota sta izbacujete uvek negativno o Interu. Navijate svi za Juventus bestidnici
G

Gile interista

pre gotovo 3 godine

Samo ce jos vise da ih boli kad Inter osvoji 20ti Skudeto, sipaj im so na ranu i da se smejes prijatelju ! zaboli me ona stvar za redakciju i ostalu pacologiju, neka se prvercu od MUKE zato sto je Inter zavladao cizmom, A svi su ispod cizme, gazi ih Inter sve o da da gazi i samo gazi !
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

@Zumbul A ti si poceo vec da prodajes igrace Intera, bolje se zabavi nekom drugom temom nego sto prodajes igrace Intera, jel od toga nema nista svi ce ostati i to do jednog, nemoj da zaboravite da ce Inter rasteretiti budzet plata za vise od 35 miliona eura, idu mu gotovo 9 ne bitnih igraca iz kluba, Ranokija, Kolarov, Jang, Dambrosio, Vesino, Naingolan, Zao Mario, Pinamonti, oni svi zajedno zarade preko 35 miliona eura skupa na bruto iznosu to Inter vise nece morati da finansira naredne sezone i tu je vec ustedeo novac, pozdrav sa vrha od Sampiona Italije zove se veliki INTER iz Milana ! Ciju ciju misevi BUAHAHAHAHAHA
G

Gost Aleksandar

pre gotovo 3 godine

Priče da su imali pozajmicu od oko 250miliona do pre 2 nedelju su izgleda bile netačne. Ako nemaju para trebalo bi da prodaju klub. Situacija će se polako poboljšavati. Evo Englezi od 17tog po 10 hiljada navijača na tribinama. A za finale kupa Celzi - Lester 21 hiljadu navijača dozvolili. Trebalo bi da iskoriste situaciju i da dominiraju narednih godina. Ne bi smeli da pogreše sada . .
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ja verujem da redakcija uziva u ovakvim vestima. Inter je novi sampion, bila su dva tri teksta o tome. Ali zato Interovi problemi su uvek u prvom planu.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Ajde da se ovi kinezi lepo izjasne sta zele da rade sa Interom, ja pojma nemam na koju foru oni zele da skresu plate i ostale stvari i da posle ocekuju odbranu titule od Intera, sve stoji da ove igrace nije interesovao puno novac nego da su radili sve za klub kako bi osvojio skudeto, ali i to ima sve granicu, ne mozes da skreses nikom plate i da ocekujes isto ovakuvu sezonu, nela lepo prodaju klub i da nove gazde daju garancije da ce Inter da dovede niva pojacanja i tako idbrani SKUDETO, sad je velika orilika kad juventus sve vise tone da Inter zavlda na vise gidina italijanskim fudbalom i tako redja Skudeto za Skudetom, Inter sebi ne sme da dozvoli gresku iz 2010 godine kad je osvojio sve i posle pao, sto se rice Milama nemogu oni Interu da budu konkurenti naredne sezone za Skudeto, sto se juventusa tice pni padaju i moraju da krenu sa nekim novim igracima i nece im biti lalo da se uklope odma don Inter ima vec firmiran sistem i zadrzi ove igrace koji se vec predobro poznabu na terenu, tako da Kinzei nela idu sto pre jel nisu sposobni da finasiraju Inter
P

Pitanje

pre gotovo 3 godine

Sine, koliko godina imas ti? 12-13? Mnogo si se bre potresao oko ovoga, a verujem da na San Siro nisi bio ni dok je prazan, a kamoli na nekoj utakmici. Opusti se malo, resice se sve, ne gubi zivce tako mlad ;)
Z

Zumbul

pre gotovo 3 godine

Bayern se interesuje za Hakimia
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Hakimi kosta preko 80 miliona eura, pozdrav sa vrha ! on je nedostupan cak i za Bayern, FORZA INTER NA ODBRANU SKUDETA SA HAKIMIJEM, NEKA SE SAMO RASPADAJU OSTALI zato sto ce INTER da odbrani SKUDETO ! ciju ciju pacologija :)
I

Iznogud

pre gotovo 3 godine

Simpaticno je koliko su medijima Interova titula i Juveov raspad u drugom planu u odnosu na ovu temu :-) EkonomskSuper liga (dobra ili losa) je rezultat cinjenice da je trenutna situacija
Z

Zoi

pre gotovo 3 godine

Prvi od igraca koji su juce pitani oko buducnosti u klubu su bili Skrinjar, Lautaro i Lukaku. Da li ostajete u Interu? Skrinjar " bez sumnje Da"...Lautaro " blizu sam novog ugovora"...Lukaku 'Razmisljam da napravimo iskorak i podignemo jos Inter"
R

Recoba

pre gotovo 3 godine

Čuj Žang vlasnik Intera?! Bože sačuvaj na šta su Italijani spali.