Komentari na vest

Panika u Minhenu pred Der Klasiker? Nagelsman i Braco besni: Lenji smo, ne može sve na puki kvalitet

B

Bavarac85

pre oko 1 godinu

Ako Braco kaze da su bili losi onda je to tako. Kao da je Braco bio neki fudbaler, msm bio je prosek i to je to. Za njega je su Mane, Sane i drugi izmislili fudbal..
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Uspeh sezone ce se svakako meriti na osnovu ucinka u LS, Bundesliga nikoga ne interesuje, verujem da nemaju ni igraci motivaciju da je igraju. Nakon ove pauze mora da se uigrava tim za Siti. Mane mora da igra kao levo krilo, a ne kao spic, jednostavno se odbija od protivnickih stopera na toj poziciji I deluje kao prosecan igrac. Zomer De Liht Upa Pavar Dejvis Gorecka Kimih Koman Mane Musiala Cupa bi bio najbolji sastav za Siti, pod uslovom da Mane proradi i Musiala bude spreman (povredjen je). Na leto mora spic da se uzme, rekao je Hajner da su spremni da daju mnogo novca za top spica. Kejn ili Osimen bi bili najbolje resenje po mom misljenju.
c

cfc

pre oko 1 godinu

Sto je najgore pregazice ih Bajern u Minhenu. Oni kao da namerno sami sebi naprave malo konkurencije. Neki celendz. Nisu kao PSG ili Bajern za vreme Pepa koji titulu uzmu u aprilu i posle se izgubi taj takmicarski naboj i redovno onda kiksnu u LS. Ovako borba za titulu je kao neizvesna i samo da ne opadne ritam treninga i zelje za pobedom.
V

Vanjola

pre oko 1 godinu

Švabe su to..
n

nbgd

pre oko 1 godinu

igraci bajerna su previse komotni,opusteni i dolazi do pada