""
""

Panteri bez Aube, ali tu je Kanga!

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.09.17. | 10:42

Zanimljive utakmice u Africi

Nigerija je juče deklasirala Kamerun, Maroko i Tunis su opravdali uloge favorita protiv Malija i DR Konga, dok su Kongo i Zelenortska Ostrva iznenadila Ganu, odnosno Južnu Afriku.

Danas su na programu još tri okršaja, a bukmejkeri najviše daju šanse Senegalu koji odmerava snage sa Burkinom Faso. Današnji gosti u prvi u Grupi D sa četiri boda, ali očekuje se da Lavovi konačno zaigraju kako treba. Generalno dobro igraju kod kuće, u roku od godinu dana poraženi su samo jednom na svom stadionu, tako da je manje-više tu sve jasno.

Izabrane vesti

Sve osim dvojke u Lusaki bila bi katastrofa za Alžir koji nikako ne uspeva da potvrdi reputaciju jedne od najkvalitetnijih afričkih reprezentacija. Zambija teško gubi, pa ako se plašite novog kiksa gostiju, probajte sa GG.

Gabon pod vođstvom Hozea Antonija Kamača još ne zna pobedu, ali ga nije ni lako savladati. No, iskusni Slonovi bi sa tri boda načinili krupan iskorak ka završnom turniru, s tim da im odgovara i remi, stoga je X2&0-3 najpouzdanije.

Iznenađujuće, za Gabon neće nastupiti Pjer-Emerik Obamejan, koji je navodno odbio da igra za reprezentaciju kako bi apsolutno bio koncentrisan na prelazni rok. Ali, vezista Crvene zvezde Gelor Kanga nalazi se na Kamačovom spisku.

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO, AFRIKA:

15.00: (3,05) Zambija (2,85) Alžir (2,50)
18.00: (3,15) Gabon (2,65) Obala Slonovače (2,60)
22.00: (1,50) Senegal (3,60) Burkina Faso (7,50)

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizakladionicaSenegalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara