Pantić ide kod Dejana Lekića

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.01.19. | 11:43

Kadiz blizu da ga dovede na pozajmicu

Segunda je postala zanimljiva destinacija za srpske fudbalere. Tamo uspešno nastupa Dejan Lekić, Uroš Đurđević je počeo da pogađa za Sporting Hihon, a i Uroš Račić pruža dobre igre u ekipi Tenerifa. Oni nisu jedini srpski igrači u toj ligi, a kolonija bi mogla da postane jača, osim za Slavoljuba Srnića što smo već pisali - i za Aleksandra Pantića.

Kako pišu lokalni mediji, Kadiz (u kom igra Lekić) zainteresovan je za njegove usluge i blizu je da ga angažuje. Pantić će tako stići u ovaj tim na pozajmicu, a Kadiz će imati opciju da otkupi njegov ugovor. Čak se najavljuje da bi ovaj posao mogao uskoro da bude ozvaničen.

Izabrane vesti

Španski tim je nedavno doveo Alfonsa Espina, ali se tu ne zaustavlja. Skauti tog tima su bacili oko na Pantića, a dopada im se što može da igra beka i štopera. Kadizu je potrebno pojačanje na toj poziciji jer je Servando Sančez teže povređen.

Pantiću svakako Segunda, kao i Španija, ne bi bila strana jer je do sada nosio dres Viljareala, Kordobe, Eibara i Alavesa pre nego što je otišao u Kijev. Pre toga je igrao za Rad i Crvenu zvezdu gde se afirmisao.

Do skoro je delovalo da je izvesno da će Pantić preći u Dinamo iz Minska. Svakako je na izlaznim vratima Dinama gde nije u planovima. Pominjalo se da bi Kijevljani i tim iz Minska delili platu. Možda će biti neka slična opcija sa Kadizom.

Izgleda da će Dejan Lekić dobiti srpskog saigrača.

Foto: Star Sport


tagovi

Aleksandar PantićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara