Pantić predstavljen u Mađarskoj: Izabrao i zbog Srba

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.09.19. | 16:30

Srpski vezista na novoj pozajmici

Vitese, Ekscelzior, Partizan, pa Fehervar. Mađarska je nova stanica u karijeri Danila Pantića. Srpski vezista je jedan u nizu igrača koje Čelsi već godinama šalje na pozajmice širom Evrope, a ovo će mu biti četvrta u poslednjih pet godina.

Pantić je danas predstavljen u mađarskom Fehervaru kao pojačanje. Došao je na jednogodišnju pozajmicu s obzirom da ima još dve godine ugovora sa Čelsijem.

Izabrane vesti

Posle neuspešnih epizoda u Holandiji gde je za dve sezone malo igrao, Pantić je u prethodne  dve sezone u Partizanu oživeo karijeru i opet postao mladi reprezentativac.

Ipak, ovog leta je odlučio da karijeru nastavi u Mađarskoj. Jedan od razloga koji su ga prelomili su i dobra iskustva Srba u mađarskom klubu…
“Srećan sam što sam ovde. Uvek za cilj imam osvajanje trofeje i nadam se da će ga ispuniti ovde. Očekujem uspešnu seonu za ekipu i nadam se da ću doprineti golovima i asistencijama. Daću sve od sebe da pružim maksimum. Na ovaj korak sam se delom odlučio jer poznajem Marka Nikolića i njegov stručni štab iz Partizana. Za klub sam znao i ranije jer su moji bivši saigrači Lazović i Šćepović igrali ovde. Pratio sam rezultate i video da je klub prošle sezone imao dobre rezultate u Evropi. Nadam se sličnom iskustvu”, rekao je Pantić na predstavljanju.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara