Pao dogovor: Perišić ide u Bajern

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.19. | 08:49

Čeka se samo odluka hravatskog internacionalca, javlja Gazeta delo Sport

Bajern Minhen je zbog povrede Leroja Sane neočekivano dospeo u veliki problem u finišu prelaznog roka. Nemački velikan imao je praktično sve dogovoreno sa reprezentativcem Pancera, ove nedelje trebalo je da stigne u Minhen i potpiše višegodišnji ugovor, ali onda je Pep Gvardiola odlučio da ga uvrsti u startnih 11 protiv Liverpula i sve je palo u vodu. Sane je posle deset minuta igre morao napolje. Ispostavilo se - povreda nije naivna, prednji ukršteni. I propade posao težak blizu 250.000.000 evra (transfer+plata).

Kako su ovog leta ostali bez Riberija i Robena, te odustali od otkupa ugovora Hamesa Rodrigeza, Bavarcima je u rosteru ostala ogromna rupa kada govorimo o navalnom delu tima. Sada brže bolje moraju da reaguju i kupe bar dvojicu krilnih igrača.

Izabrane vesti

Kako jutros javlja Gazeta delo Sport jedan posao je vrlo blizu dogovora. Preciznije, Bajern je sinoć poslao zvaničnu ponudu za Ivana Perišića, a Inter hje bez mnogo razmišljanja prihvatio. Radi se o pozajmici na godinu dana s opcijom kupovine za 30.000.000 evra. Kako navodi isti izvor sada je sve na Perišiću, ali tu ne bi trebalo da bude problema, pošto ga u Minhenu čeka zemljak Niko Kovač, čija je Perišić zapravo želja. 

INTER OSVAJA SERIJU A - KVOTA 5,00

Inter se lako odrekao hravatskog ofanzivca pošto Antonio Konte ne računa na njega. A i plata od 4.000.000 evra prilično opterećuje budžet Nerazura. Ukoliko do konačnog dogovora dođe Bajern će u potpunosti preuzeti na sebe primanja Ivana Perišića (i verovatno morati da plati od tri do pet miliona za zajam), ali teško je verovati da će idućeg leta otkupiti njegov ugovor. Jer ipak se radi o tridesetogodišnjaku, a Bavarci imaju nameru da podmlađuju tim i traže rešenja za duge staze. 

Za razliku od Gazete nemački mediji navode da su alternative za Sanea na drugoj strani. Pominju su se stare mete - Hakim Zijeh iz Ajaksa, Stiven Bergvajn iz PSV-a, Timo Verner iz RB Lajpciga. Naravno, ne treba isključiti da neko od njih takođe poptiše do kraja prelaznog roka. Uz Ivana Perišića...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara