Pao dogovor: Severina se vraća u Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.02.24. | 20:17

Krilni fudbaler crno-belih od utorka ponovo na raspolaganju Igoru Duljaju

Briga manje za trenera Igora Duljaja, rukovodstvo i navijače Partizana. Iako je odlazak, ili beg usled neisplaćenog bonusa, Ksandera Severine dobrano prodrmamo zdanje u Humskoj protekle sedmice, priča sa krilnim fudbalerom dobila je srećan kraj.

Naime, prema sazanjima Mozzart Sporta Ksander Severina bi trebalo u utorak da doputuje u Beograd i potom se stavi na raspolaganje šefu stručnog štaba crno-belih Igoru Duljaju. Temperamentni stručnjak je još u petak, dakle pre gostovanja u Surdulici, uspostavio kontakt sa bišim članom Ado Den Haga. Dogovor je postignut u toku današnjeg dana, pa je Severina obećao da će već u utorak ponovo biti deo takmičarskog tima i u najužoj konkurenciji za startnu postavu, već za meč protiv pančevačkog Železničara.

Izabrane vesti

Severina je u četvrtak ispraznio stan i napustio Beograd. Brzo se pojavila informacija da se na takav potez odlučio usled dugovavanja od 25.000 evra, koliko mu je sledovalo za potpis ugovora. Njegovom menadžeru je trebalo da legne još 50.000, dakle ukupno 75.000. Nije to velika svota novca u savremenom fudbalu.

Verovatno su Severina i ljudi iz Partizana postigli dogovor oko dinamike isplate, pa sada mladom ofanzivcu ostaje da se fokusira na teren i profesionalne obaveze.

Severina je stigao u Partizan u letnjem prelaznom roku, iz Ado Den Haga. U dosadašnjem delu sezone odigrao je 24 meča u svim takmičenjima. Postigao je četiri gola, i upisao asistenciju.


tagovi

Ksander Severina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara