Pao niz stepenice, slomio nos, ne igra odlučujući meč Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.12.19. | 20:18

Kakav peh za Borusiju iz Dortmunda

Veliki maler zadesio je Borusiju iz Dortmunda u osvit ključne utakmice za plasman u osminu finala Lige šampiona. Milioneri moraju da pobede Slaviju i da se nadaju kako Inter neće pred svojim navijačima savladati nemotivisanu Barselonu, a u toj misiji biće slabiji za Aksela Vitsela.

Belgijski reprezentativac doživeo je nesreću tokom vikenda, pošto je po poravratku sa klupske večere upriličene posle slavlja nad Fortunom, polomio nos!? I to na krajnje bizaran način, jer se survao niz stepenice u porodičnom domu, pošto je prethodno proveravao kako se igraju kćerke Maj Li i Ivi. Kad je sa sprata krenuo ka prizmelju, iskusni vezista je izgubio ravnotežu, pao na nos i slomio ga. Odmah je prebačen u bolnicu, zbirnut je i operisan, a zadobio je u povrede glave i vilice, pad je pod nadzorom lekara.

Izabrane vesti

Naravno, trener Lusijen Favr je razočaran.
Šteta za Vitsela, šteta i za nas. Izgubili smo jednod od najvažnijih fudbalera ekipe“, požalio se šef struke Borusije.

Vitsel ne samo da neće igrati poslednji meč grupne faze Lige šampiona, već će propustiti i bundesligaške okršaje sa Mjancom, Lajpcigom i Hofenhajmom, što znači da će se fudbalu vratiti tek 2020. godine.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara