Milan Pavkov (©MN Press)
Milan Pavkov (©MN Press)

PAO povećao ponudu za Pavkova na 750.000, Zvezda opet rekla "ne"

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.07.22. | 19:21

Crveno-beli nisu zadovoljni cifrom, a i ne žele da pojačavaju velikog rivala Olimpijakosa s kojim su u prijateljskim odnosima

I u ovom prelaznom roku aktivno je ime Milana Pavkova, međutim, ne želi Crvena zvezda tek tako da se odrekne junaka pobede nad Liverpulom i napadača koji je više puta dosad pokazao da ume da zablista onda kada se to najmanje očekuje.

Veruju u Ljutice Bogdana da za transfer Pavkova mogu da dobiju 1.500.000 evra i ne odstupaju od toga. Po saznanjima Mozzart Sporta, ponovo su poslali odričan odgovor u Atinu na ponudu Panatinaikosa, koji je posle odbijenih 600.000 evra javio da je spreman da plati 750.000.

Izabrane vesti

Na manji iznos od zacrtanog crveno-beli pristali bi jedino u slučaju da u međuvremenu prodaju Ohija Omoidžuanfa, čijim partijama od zimskog dolaska iz Moldea nisu oduševljeni. Pritom, može se čuti i da u Crvenoj zvezdi ne žele da pojačavaju najvećeg rivala Olimpijakosa, s kojim su u prijateljskim odnosima.

Pavkov je u tekuću sezonu ušao efikasnim nastupima u Mozzart Bet Superligi, pošto je u prva dva kola triput bio strelac. Golovi Kolubari (dva) i Radničkom iz Niša privukli su pažnju treneru Zelenih iz Atine, Ivanu Jovanoviću, ali je interesovanje za snažnog napadača pokazala i Đenova. Italijani se, međutim, (još) nisu javili s konkretnom ponudom.

Podsetimo, Milan Pavkov je u Crvenu zvezdu došao januara 2017. iz niškog Radničkog za 300.000 evra. Sakupio je 146 nastupa u kojima je dao 56 golova, od kojih su najznačajnija dva Liverpulu za pobedu 2:0 u grupi Lige šampiona 2018, i imao 19 asistencija. Dolazak Ohija nije mu bitno poremetio minutažu, ali bi angažovanjem Aleksandra Pešića to moglo da se dogodi, pa neće biti iznenađenje ukoliko 28-godišnji napadač iz Begeča ovog leta, ipak, napusti Marakanu.

Posebno jer crveno-beli vraćanjem Pešića nisu stavili tačku na prelazni rok kada je reč o napadačima. Želja je i Siril Desers iz Genka, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Fajenordu.


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan PavkovPanatinaikosLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara