©Reuters
©Reuters

PAOK izričit: Andrija Živković nije na prodaju

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 17:51

Grci ne razmatraju opciju rastanka sa Srbinom ove zime

Još deset dana je ostalo do kraja prelaznog roka u Rusiji, samim tim i do poslednjih zimskih prelazaka na evropskom tržištu. Odlazak u najveću državu na svetu predstavljao je opciju za niz igrača u prethodnim nedeljama, a jedan od interesantnih na tom tržištu je Andrija Živković.

Srpsko krilo koje nosi dres PAOK-a izazvalo je interesovanje Krasnodara, ruski mediji su čak pisali da je rukovodstvo Bikova spremno da plati 7.000.000 evra, ali je dileme po pitanju budućnosti ofanzivca otklonio klub iz Soluna zvaničnim stavom.

Izabrane vesti

Činjenica da je Živković na radaru ruskih klubova bila je povod da Sport ekspres kontaktira klub, iz kojeg je usledio jasan odgovor.

"Da li je PAOK dobio zvaničnu ponudu Krasnodara? Ne. Obavestili smo sve zainteresovane klubove za Živkovića da nećemo razgovarati o mogućnosti prodaje. On je veoma važan igrač za naš tim, računamo na njega", navedeno je u poruci predstavnika solunskog kluba.

PAOK je trenutno lider šampionata Grčke sa bodom više od Panatinaikosa, a dva u odnosu na AEK. Crno-beli iz Soluna odlučni su da napadnu državni tron i smatraju da zato odlazak Živkovića kao jednog od lidera aktuelne generacije nije opcija.


tagovi

GrčkaPAOKAndrija ŽivkovićRusijaKrasnodar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara