Usman Dembele (©Reuters)
Usman Dembele (©Reuters)

Paratići ima zanimljiv plan za Dembelea

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.05.20. | 11:03

Sprema se nova runda pregovora na realaciji Torino - Barselona

Barselona paralelno vodi pregovore sa nekoliko klubova poslednjih nedelja. Cilj je da određeni poslovi budu zaključeni do 30. juna, pošto tada na Nou Kampu zatvaraju finansijske knjige, a valjalo bi uravnotežiti "ulaz i izlaz".

Jedna od većih operacija (razmena sa Juventusom, Artur za Pjanića) dovedena je do samog kraja, dva kluba imaju dogovor (čista trampa, bez doplate s bilo čije strane), potrebno je samo da Brazilac pristane na selidnu u Torino, što za sada nije učinio. Ali na istoj relaciji rađa se nova ideja. I ona stiže iz pravca Italije, a tiče se Usmana Dembelea koji polako gubi tlo pod nogama i vrlo verovatno broji poslednje nedelje, ili u najboljem slučaju mesece na Nou Kampu.

Izabrane vesti

Kako javlja Mundo deportivo Juventus nije želeo da u posao oko Artura uključuje mladog Francuza zbog prevelikog rizika. Podsetimo, radi se povređenom igraču. Ali zato ima nameru da pošalje upit za pozajmicu, tvrdi katalonski dnevnik.

"Italijani vrlo dobro znaju za listu njegovih povreda, zbog toga transfer ne dolazi u obzir. Odnosno došao bi u obzir u zavisnosti od Dembeleovog učinka na pozajmici", stoji u tekstu Mundo deportiva.

Fabio Paratići i njegovi saradnici dobro znaju šta rade. Dembeleu ističe ugovor 2022, ako bi godinu proveo na pozajmici u Torinu preostalo bi mu samo još 12 meseci ugovora sa Barsom i cena bi mu značajno pala. Tako na leto 2021. Stara dama imala idealnu pregovaračku poziciju. Pod uslovom da uspe da rehabilizuje karijeru brzonogog krila.

S druge strane ni Barsa ne bi prošla tako loše. Uštedela bi veliki novca koji odlazi na platu "staklenog" igrača, a potom otvorila prostor za eventualni povratak Nejmara.

Deluje jednostavno? Samo deluje...


tagovi

Usman Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara