Komentari na vest

Paratići optužen da ne razmišlja o Totenhemu, već kako da "ispegla" Juventusove knjige

a

alexx

pre oko 2 godine

da bre vazi...Paratici je bukvalno oteran iz Juventusa i nije u dobrim odnosima sa upravom pa ce sad da se dogovara sa njima da peglaju knjige ! stvarno ste neverovatni sta pisete ! svako ko ima bar 2 grama mozga shvata ovo kao totalnu nebulozu !
G

Gist23

pre oko 2 godine

Eto Levy glupan i doveo Paraticija i Conte jer ovi nemaju pojma... ne s.... previse. Totenhem inace ima strasnu ekipu...
G

Gost321

pre oko 2 godine

Nazalost trenutno katastrofalne poteze provlaci gospodin Paratici.
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Odma najuriti uljeza, bezontazluk bez granice
G

Gost8799

pre oko 2 godine

Lose citas poteze Juvea Gile:( Vidis kako Juve misli na sve vas, ustupi 2 covjeka Interu i oni ga dignu, evo sad ustupili opet dvojicu Totenhemu i dizu klub...Juve je napravio klub od Intera i drugih u Italiji, a ti ih mrzis...Juve nikad ne bi bio Juve da se oslanjao na Inter ali je Inter to sto jeste zbog Juvea, voli ih Gile!
R

Rahmiqj57

pre oko 2 godine

Iskreno, ovo sam i ja pomislio. Baš me je začudilo to što Paratici insistira na pojačanjima samo iz Juventusa. I to ne bilo kakvih pojačanja, nego hoće sve ove igrače koji greju klupu u Juventusu i to za neke cifre od 30-40 miliona, što je nenormalno. Pritom, nijedan od ove dvojice se ne uklapa u formaciju koju forsira Conte. Međutim, nije ni Levy naivan. Ako je ovo istina, a ne bi me čudilo obzirom da se radi o žabarima koji i jesu poznati po muljanju, onda bi Levy što pre trebalo da odreaguje i da otkaz ovom prevarantu. Stvarno ne verujem da su ovi ljubomorni Italijani u stanju da pošalju čoveka u klub iz PL koji radi u njihovu korist. Na sve su spremni izgleda obzirom da im je liga bukvalno prerasla u ligu za razvijanje igrača za Premier ligaške klubove.
O

Objective

pre oko 2 godine

Pa to o čemu pričaš nema ni u filmovima
j

ja psv !

pre oko 2 godine

Koliko je Juventus veliki Klub i koliko se citaju clanci o Juventusu da svaki dan na mozzartu budu po 3-4 clanka o Juventusu i da ubjedljivo tu najvise ima komentara od Likova kojima je Juventus nabijo opasne komplekse ;) Juvenus nikad nije bio u finansijskoj krizi niti ce biti sve dok je Familije Anjeli !
g

goust

pre oko 2 godine

Svima nama koji ne podnosimo Juventus su dobro poznati razlozi za to.
G

Goster

pre oko 2 godine

Izvrsena je dokapitalizacija od 400 miliona eura u narednih 6 gidina, s tim da he ta prvu godinu odvojrno oko 120m eura. To ste i vi bedavno pisali i sad lupate gluposti idkud im novac. Odkuda nivac Barseloni ciji dug je blizu miljardu i pol? Druga stvar. Juventusov dug je oko 300 miliona...jedino sto ste tacno napisali je da je dug za proslu godinu bio blizu 200 miliona.