Pari Sen Žermen kupio rezervnog golmana za 20.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.24. | 18:31

Posao ozvaničen. Ovo je, naravno, samo početak kada su Parižani u pitanju...

Nešto više od dve nedelje nakon što je procurela vest da će Pari Sen Žermen pazariti golmana u Rusiji, to se i dogodilo. Klub sa Parka prinčeva ozvaničio je dolazak 25-godišnjeg Matveja Safonova iz Krasnodara, za koga ruske kolege tvrde da je najbolji što se pojavio u tamošnjem fudbalu još od Igora Akinfejeva.

Fiksni deo obeštećenja iznosi 20.000.000 evra, ali postoje spekulacije da će Parižani dodatnih 5.000.000 isplatiti kroz bonuse.

Izabrane vesti

Safonov dolazi da bude rezerva Điđu Donarumi - makar je trenutno takva situacija - pošto i Serhiju Riku i Kejloru Navasu ističu ugovori. Ipak, da veruju u potencijal ovoga momka, u Parizu su pokazali tako što su ga potpisali na pet godina.

Ovo je prvo zvanično pojačanje Pari Sen Žermena za sezonu 2024/25...

Podsetimo, u poslednja dva prelazna roka francuski šampion potrošio je preko 450.000.000 evra. Dolazak golmana, sasvim izvesno, samo je početak ozbiljnog pazara u Gradu svetlosti za predstojeću sezonu. Odlazak Kilijana Embapea zahteva angažovanje novog top igrača, a prostora u budžetu za plate ostalo je poprilično, tako da...tagovi

Matvej SafonovLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara