David Alaba (Foto: AFP)
David Alaba (Foto: AFP)

Pari Sen Žermen sprema Alabinu "otmicu": Al Kelaifi ga već kontaktirao, narednih dana sastanak sa Leonardom

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.02.21. | 20:47

Austrijancu je prioritet Real Madrid, ali će Parižani svim silama pokušati da ga dovedu

Bajern Minhen će uskoro biti prošlost za Davida Alabu. Spekulisali se prethodnih meseci o njegovoj budućnosti, da bi prethodne nedelje Austrijanac i sam potvrdio da će na kraju sezone napustiti Bavarce.

Nije tajna ni da Real Madrid već duže vreme radi na njegovom angažmanu, iz dana u dan pristižu nove informacije o transfer sagi koja će biti jedna od glavnih tema letnjeg prelaznog roka, međutim, kako će u junu dobiti čiste papire, brojni veliki klubovi se nadaju da bi Alaba mogao da završi u njihovim redovima.

Izabrane vesti

Pre svih oni platežno najmoćniji, jer dobro je poznato da su rastanak sa Bajernom prouzrokovala prvenstveno Alabine visoka finansijska potraživanja, kojima iz minhenskog klupa nisu želeli da izađu u susret. A ako neko u današnjem fudbalu može da ispuni svačiji zahtev, čak i u doba pandemije korona virusa, onda je to Pari Sen Žermen. I uprkos naznakama da bi Alaba zaista na kraju sezone mogao da završi u Realu, Sveci će pokušavati da mu promene mišljenje.

Naime, kako piše francuski RMC Sport, Alaba je već razgovarao sa vlasnikom Pari Sen Žermena Naserom Al-Kelaifijem o potencijalnom prelasku na Park Prinčeva, a novi sastanak, ovoga puta sa sportskim direktorom Leonardom, zakazan je za naredne dane.

Međutim, moraće da ulože ozbiljne napore kako bi ga namamili u Pariz, jer kako piše pomenuti izvor, Alabin prioritet je odlazak u Real, što je donekle i sam potvrdio izjavama o poznavanju španskog jezika.


tagovi

David AlabaPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara