Komentari na vest

Partije na Euru ubedile Juve, poslata ponuda za Lokatelija

P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Gost2 Prijatelju, istina je da Milan ima 48 a Inter 40 trofeja u svojim vitrinama. Ali budi fer pa dodaj na konstataciju da Inter ima vise titula sampiona od Milana a to je ja mislim najvaznije uz LS. Pusti kupove i super kupove. Ne kazem da je Inter trofejniji ali nije bas ni tako kako ti kazes. Istina je negde na sredini...
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Ako imamo praznih mesta na psihijatriji, dovoljno je uci na vesti o Interu ili Juventusu i lagano preko IP adrese, jedan kamion i vozi sve ovo.

Luka Bojovic

pre gotovo 3 godine

Jos pre utakmice sa Svicom sam rekao da je Lokateli vec igrac juvea, cena oko 40 mil ( vrv 30 + dragusin ili nrki drugi mladi igrac) , sam igrac zeli samo u juveu to su odavno preneli i agresi i di marzio
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Koliko moras biti dokon, koliko ti mora biti dosadno u zivotu, koliki gubitnik moras biti da udaras besomucno pluseve i minuse ljudima? I koliko moras biti glup da verujes da to nesto znaci? Jedino ako Mocart deli neke nagrade za to.... :)))))))) E moj Mrkalo, Gagula, Blajcvo i ostali napaceni milanisti, pa udarili ste Giletu preko 2000 minusa...hej preko 2000, pa koliko vam vremena treba za to? Auuuuu...
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Nevoli vas niko lazove i prevarante ni tb ni gila
P

Pjanjic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Jadan sam
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

To je sve sto si uspeo da smislis? E bas si me zajebao...
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Spekulisalo se da ga u svojim redovima želi i Mančester Siti, ali Juventus ne želi da dozvoli domaćem igraču da karijeru nastavi van granica domovine. Ako neko moze da mi objasni ovu cudesnu konstataciju, bio bih mu zahvalan... :))))))

nikola.p

pre gotovo 3 godine

To samo tako posledično ispada i može tako metaforički da se kaže. Nema veze sa "granicama Italije", mada ja poštujem stav da se izuzetno igrači zadržavaju u svojoj zemlji, Juve samo želi igrača u svojim redovima i to je sve, a pošto je Siti konkuretn, onda metafora " van granice". Odličan izbor, forza Juve!
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Nikola.P Druze, dobro sam ja razumeo sta je pisac hteo da kaze, moje pitanje za objasnjenje je bilo retoricko. Nema metagfore kao sto ti to kazes, vec novinar, a ovde su svi juventini, naglasava da juventus uzima sve sto valja i da se drugi ne pitaju. Pozdrav.
a

asd

pre gotovo 3 godine

Preda mnom, pise se odvojeno.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Znsci besmisleno je govoriti o klubu koj je na cetvrtom mestu, cekaj te sad kad Marota reguje i uzme na finjaka Lokatelija, onaj amater paratici mu ni do kolena nije bio, A ovaj novi je jos gori od paraticija, ako se ustanovi da Eriksen ne moze da nastavi da igra dalje fudbal, onda ce Marota da pokupi sve sto valja od veznjaka po italiji, A pare pa bice para od prodaje Lautara 90 mil eura, to je dovoljno i za veznjaka i za Muriela pa i Kostica prijatno vece zelim :)))))))))))))))))))))
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Igrači završavaju u Interu samo ako ih neće neki ozbiljan tim. Ukoliko npr. Juventus ili Milan žele Lokatelija, Inter nema nikakve šanse da ga dovede, nebitno koliko para da imaju, jer Inter jednostavno nema tu težinu i to ime. To je gubitnički klub. To je kao da igrač kod nas pre Partizana i zvezde izabere Vojvodinu.
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Gile brate mislim da si oborio rekord po broju minusa - hahahah ...
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Blajvco Prijatelju, oslovljavam te sa prijatelju jer mi te je zao i vidim da ti je tesko ali kako mozes za sampiona Italije reci da je gubitnicki tim? Druze, to jednostavno nema smisla. A taj tvoj Milan ima manje titula ali je dobitnicki tim? Tim koji je bio zimski prvak a na kraju u poslednjem kolu jedva izborio LS. Gde ti je logika? Ukljuci mozak pre nego napises nesto. Secam se tvojih najava da ce Milan pregaziti Inter jer je gromada. Secas li se rezultata? Vidis li koliko tvoje izjave nemaju smisla?
S

Sve cestitke

pre gotovo 3 godine

Giletu na ovolikom broju minusa, iako smo naravno svi svesni da je bot mašina upaljena jer kao sto se vidi iz prilozenog neko iz redakcije ne voli kad se dira juventus.

nikola.p

pre gotovo 3 godine

Ništa ti ne znaš...
J

Juventino vero

pre gotovo 3 godine

Gilence, samo da te obavestim, posto si neobavesten da je Paratici otisao iz Juventusa u Totenhem i da vise nije sportski direktor Juventusa. Posto ovde pises da sve znas samo da te obavestim. Novi sportski direktor je Federiko Kerubini, covek koji je u Juventusu jos od 2021. godine gde radi kao direktor svih mladjih selekcija kluba. Inace Lokateli jos uvek nije postao novi igrac Juventusa jer je ova ponuda od 30 miliona evra plus Rumun Dragusin tek opipavanje pulsa Sasuoloa, tek prva ponuda. Sasuolo je klub koji odlicno saradjuje sa Juventusom koji je cesto slao svoje igrace u tim iz Emilije-Romanje. FORZA GRANDE JUVE!!!
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Kukaa pa kad lupa gluposti svakodnevno gledam i citam svakog dana njegove kom klasican balavander. Vredja sve klubove samo je njegov Sinter najbolji a i sam zna da je Sinter po broju trofeja tek treci u Italiji zato i ima po 3 hiljade minusa
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Gile brate, dobio si 5000 minusa na komentar. Ali ne brini, nije Gagula nista lose mislio vec je cuo da Mocart deli nagrade za to... hahahahahahaa
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Ahahahahaha kucao celu noc minuse, znate koliko je potrebno vremena da nakuca pet hiljda minusa pa negde oko 4 sata auuu Gagula evo ti nagrada odma za utroseno vreme :))))) kako bole moji kometari to je cudo nevidjeno raspad od muke, raspad muka raspad AHAHAHAHAHAHAHA