Aleksandar Miljković (©MNPress)
Aleksandar Miljković (©MNPress)

Partizan bez Miljkovića mesec dana

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.07.21. | 12:25

Desnom beku stradala zadnja loža

Sezona samo što je počela, a stručni štab Partizana suočen je sa velikim kadrovskim problemima. Vladmir Stojković je pred odlaskom u Saudijsku Arabiju, što stvara nelagodu među delom navijačima kad se povede rasprava ko će u budućnosti čuvati mrežu crno-belih, a dodatna nevolja po tim iz Humske ulice je u saznanju da je iz stroja ispao Aleksandar Miljković.

Desnom beku je u završnici okršaja sa DAC-om, u kvalifikacijama za Ligu konferencija, stradala zadnja loža i prema prvim procenama lekara moraće da pauzira bar četiri sedmice.

Izabrane vesti

U 75. minutu, prilikom uklizavanja, položaj Miljkovićeve noge bio je nezgodan, povredio je zadnju ložu. Ima jasne naznake rupture. Izdržao je meč do kraja, pokazao je kakav je profesionalac, još jednom. Prva procena je da će sigurno odsustvovati mesec dana“, predočio je Aleksandar Stanojević, trener Partizana.

To znači da će osim derbija sa Vojvodinom u nedelju veče, kao i gostovanja u Dunajskoj Stredi narednog četvrtka, Miljković propustiti prvenstvene duele sa Voždovcem, Novim Pazarom, Metalcem i Kolubarom, a pod uslovom da se srpski predstavnik plasira u narednu fazu kvalifikacija za Ligu konferencija sigurno i duele sa Sočijem (Rusi imaju ubedljivih 3:0 iz prvog susreta sa azerbejdžanskom Kešlom), možda i plej-of za plasman u grupnu fazu trećeg po važnosti UEFA takmičenja.

Nevolja je u tome što za meč u Slovačkoj Stanojević nema na raspolaganju nijednog izvornog desnog beka. Miljković je povređen, a Marko Živkovićkoji će Aleksandra menjati u prvenstvu – suspendovan za revanš sa DAC-om, jer vuče kaznu iz 2014. zbog crvenog kartona na meču Vojvodine i Trenčina.


tagovi

Aleksandar MiljkovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara