Igor Vujačić (©MN Press)
Igor Vujačić (©MN Press)

Partizan bez Vujačića u Estoniji, Živković među putnicima

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.11.21. | 19:25

Štoper crno-belih pozitivan na koronu

Fudbaleri Partizana putuju u Talin po sedmo evropsko proleće, ali će u Estoniju morati bez standardnog prvotimca Igora Vujačića.

Štoper crno-belih pozitivan je na virus korona, piše Telegraf, zbog čega neće moći da pomogne ekipi u četvrtak protiv Flore (16.30, Arena Sport, RTS) u meču pretposlednjeg kola Lige konferencije.

Izabrane vesti

Vujačić je propustio i nedeljni duel sa Vojvodinom (4:1), a zbog bolova u grlu je testiran na koronu. Kako je rezultat bio pozitivan, iako ne oseća posledice, zbog protokola UEFA neće moći da nastupi u četvrtak, ali ako naredni test bude negativan očekuje se u konkurenciji za meč sa Voždovcem 28. novembra na krovu tržnog centra.

Odsustvo crnogorskog reprezentativca znači da će Partizanov štoperski tandem od starta u Talinu biti Nemanja Miletić - Siniša Saničanin.

Dobra vest za trenera Aleksandra Stanojevića uoči puta je povratak desnog beka Marka Živkovića. On takođe nije bio u protokolu za duel sa Novosađanima zbog malaksalosti, ali je PCR test bio negativan i posle odrađenog treninga, našao se na spisku putnika u Estoniju.

Partizan se posle četiri kola Grupe B Lige konferencije nalazi na drugom mestu sa sedam bodova, tri manje od vodećeg Genta, a pet više od Flore i Anortozisa. Ta pozicija donosi crno-belima plej-of duel sa nekom od trećeplasiranih ekipa grupne faze Lige Evrope, dok bi u slučaju prvog mesta Partizan išao direktno u osminu finala novog UEFA takmičenja.


tagovi

Igor VujačićFK PartizanMarko ŽivkovićLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara