Matija Gočmanac (©Starsport)
Matija Gočmanac (©Starsport)

Partizan će dovesti mladog golmana ako Stojković ode u Arabiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 14:59

Sve zavisi od kapitena

Ugovor sa Partzanom mu važi do poslednjeg dana kalendarske godine, Al Faiha mu nudi dužu saradnju u Sadijskoj Arabiji, sam Vladimir Stojković je siguran da još dosta toga može da pruži, međutim, još se ne zna hoće li se otisnuti na Bliski istok ili ostati u Humskoj 1.

U prvoj opciji nudi mu se zarada u rangu trenutne (prema pojedinim informacijama čak i veća), dok bi u drugoj eventualno dobio predlog za smanjenjem plate. I samo od nekadašnjeg reprezentativca zavisi šta će izabrati.

Izabrane vesti

Utisak je da se Stojkoviću ne ide tek tako na drugi kraj sveta, kamoli da mu se „režu“ primanja. Zato i traje neizvesnost kad se povede priča oko toga da li nastavlja sa crno-belima ili će se preseliti u ekipu Vuka Rašovića.

Voleo bih da ostane, jer ga cenim, ali kad dobijete ponudu kakvu on ima realno je i da ode. Nije Partizan u problemu s golmanima“, decidiran je pre neki dan bio Ivica Kralj, bivši „broj jedan“, sada u ulozi direktora skaut službe Parnog valjka.

U Partizanu su spremni na ove varijante. U prvoj, koja podrazumeva Stojkovićev ostanak, Veliki Vladimir bi za konkurente imao isti kadar kao minule sezone u liku Aleksandra Popovića i Nemanje Stevanovića, dok bi mladi Lazar Slavković posle staža u Teleoptiku bio poslat na pozajmicu u neki superligaški ili prvoligaški klub.

Pod uslovom da se Stojković otisne u Saudijsku Arabiju, za mesto među stativama bi se borili Stevanović i Popović – uz napomenu da trenutno nijanse odlučuju ko je u prednosti – ali crno-beli svakako ne bi dovodili iskusnog golmana. Procena klupskih struktura je da se Stevanović kao 29-godišnjak smatra proverenim, iako je samo 16 puta branio za Parni valjak, ali je svaki put bio siguran, dok je iza Popovića prva sezona na elitnoj sceni. Kad bi došao neko stariji sigurno se ne bi mirio sa klupom i(li) tribinama, pa je želja stručnog štaba da angažuje mladog čuvara mreže i tako pokaže da razmišlja o budućnosti. Potencijalna opcija je prekomanda Matije Gočmanca iz „klase 2003“ u prvi tim (proletos u protokolu nekoliko utakmica).

No, sve zavisi od kapitena....  

 

 

 

 


tagovi

Matija GočmanacFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara