Partizan čuva šampionski gen i u profi svet uvodi trojicu talenata

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 12:26

Golman, štoper i ofanzivni vezni će biti drugačije tretirani od naredne sezone

U prvom timu dosta toga ne funkcioniše, u školi izgleda daleko bolje. Kao svedočanstvo kako može sezona da bude uspešna stoje pehari namenjeni pobedncima Kadetske i Omladinske lige Srbije, a kao nagrada za kvalitetna izdanja pojedinci će dobiti nešto drugačiji status nego dosad.

U pitanju su Đorđe Mihajlovič, Luka Tanasijević i Mihajlo Petrović, koji će u narednom periodu potpisati profesionalne ugovore sa crno-belima. To bi trebalo da bude prvi ozbiljni pokazatelj kluba da na njih računa. Ne odmah, jer je reč o deci rođenoj 2004. i 2005. godine, ali naznaka da nisu zaboravljeni. Za početak je predviđeno da ostanu u omladincima i(li) budu prekomandovani u Teleoptik, usput kad ih trener pozove na treninge prvog tima budu tu. Svakako napredak u statusu, ako se zna da im jei istekao stipendijski ugovor završetkom minule sezone.

Izabrane vesti

A svi su u njoj imali određenu ulogu. Golman Đorđe Mihajlović branio redovno i stigao do reprezentacije; štoper Tanasijević se snašao u defanzivnim zadacima; Petrović oplemenio igru veznog reda. Njihovi potpisi očekuju se narednih dana kako bi postali profesionalci.

Deo ove ekipe bili su još Janko Jevremović, Mateja Stjepanović, Bogdan Mirčetić i Mihajlo Petković. Svako od njih je osetio „barut“ Mozzart Bet Superlige i to je put koji će slediti Mihajlović, Tanasijević i Petrović.


tagovi

Đorđe Mihailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara