Partizan dobija nove dresove za debi u Ligi konferencije

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.07.21. | 11:13

Posle tri sezone u istoj opremi

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Ptuja)

Nova sezona, novi špic, nova energija, a kako stvari stoje i novi dresovi. U takmičarsku 2021/22 Partizan će zakoračiti u opremi drugačijoj u odnosu na prethodne godine, kao posledica dogovora sa tehničkim sponzorom, kompanijom Najki.

Izabrane vesti

Crno-beli i američki proizvođač sportske opreme utanačili su detalje saradnje za naredni ciklus, u kome će se izabranici trenera Aleksandra Stanojevića „presvući“ posle tri sezone provedene u istom dizajnu. Još dok je za komandama Parnog valjka sedeo Miroslav Đukić promovisan je prugasti crno-beli dres kao primarna, a kompletno crni i beli kao alternativne varijante. Za narednu će se izgled ekipe promeniti.

Kako kažu iz Humske 1, ne po katalogu, kao što je ranije bio slučaj, već su sami bili u prilici da biraju „modnu liniju“ namenjenu fudbalerima. Kako za utakmice, tako i za treninge. S tim što se zasad ne izjašnjavaju o rasporedu boja, dezenu i opcijama za dres koji bi bio u upotrebi za utakmice na domaćem terenu, a koji za gostovanja.

Nemali problem predstavljala je isporuka kontingenta opreme, zbog ograničenja usled pandemija virusa korona. Nadaju se u Partizanu da će dresovi stići u klub najkasnije u naredne dve sedmice i da će ih prvotimci nositi već u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, protiv Dunajske Strede u Beogradu, 22. jula.

Partizan i Najki su partnerstvo započeli 2016, a ugovorom su vezani do leta 2022.


tagovi

Aleksandar Stanojević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara