Nikola Čumić (Star sport)
Nikola Čumić (Star sport)

Partizan dobio konkurenciju za Čumića, u planu je i Prijović

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.07.22. | 13:52

Olimpijakos ne računa na njega

Prošlog leta je Nikolu Čumića iz Olimpijakosa želela Crvena zvezda, a ovog ga je naciljao Partizan.

Ipak, kao što su crveno-beli letos ostali kratkih rukava kada se pojavio Lucern, sada bi isto mogli da prođu i crno-beli zbog Legije.

Izabrane vesti

Poljski i grčki mediji javljaju da je klub iz Varšave ozbiljno zagrizao za Čumića i da želi da ga dovede. Srpsko krilo nije u planovima Olimpijakosovog trenera Pedra Martinsa i nije ni licenciran za novu sezonu. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Lucernu gde je na 26 utakmica dao četiri gola i zabeležio dve asistencije ali mu to nije bilo dovoljno da stekne novo poverenje u Olimpijakosu. O dolaska iz Niša pre dve godine, Čumić je samo šest meseci proveo u prvom timu ali nije dobio šansi ni da debituje. Drugu polusezonu je proveo na pozajmici u Sportingu iz Hihona.

Grčki klub želi da izvuče otprilike ono što je uložio u njegovu kupovinu iz Radničkog (oko 500.000 evra) ali najrealnija opcija je ipak nova pozajmica. Čumića ugovor za pirejske crveno-bele veže još dve godine i mogli bi da pristanu na pozajmicu s opcijom otkupa.

Čumić je želja trenera Koste Runjaića koji želi da se reši Lirima Kastratija i pošalje ga negde na pozajmicu. Pored Čumića, Legija želi još jednog srpskog fudbalera. Poslednjih dana Poljska bruji o bombastičnom povratku Aleksandra Prijovića u Legiju. On je godinu i po dana nosio belo-crni dres i Varšava mu je bila odskočna daska u karijeri posle koje je potpisao za PAOK. Navijači Legije ga obožavaju.

Prijović je trentno član australijskog Vestern Junajteda sa kojim ima ugovor na još godinu dana. Međutim, kako je sezona u Australiji gotova, a sledeća kreće tek na jesen, Prijović bi mogao da se vrati takmičarskom fudbalu u Evropi. Legija ga želi na pozajmicu uz uslov da Australijanci plaćaju deo njegove plate.


tagovi

OlimpijakosLetnji prelazni rok 2022Aleksandar PrijovićNikola ČumićLegija Varšava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara