Stojković i Lutovac (Star sport)
Stojković i Lutovac (Star sport)

Partizan doveo Aranđela Stojkovića za 150.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 15:10

I to baš pred meč sa TSC-om

U jednom danu dva pojačanja. Najpre za milionsko obeštećenje, potom simbolično. Samo nekoliko časova pošto je doveo Mateusa Saldanju iz Džef junajteda i platio Japancima 1.300.000 evra, Partizan je kupio i fudbalera sa domaće scene, pošto je angažovao Aranđela Stojkovića i za slobodu univerzalca TSC-u dao 150.000 evra.

U pitanju je otkupna klauzula koja je u slučaju defanzivca koji može da se snađe i kao zadnji vezni važila do poslednjeg dana jula. Crno-beli su je iskoristili i doveli fudbalera koga su hteli još dok je bio u Vojvodini. Interesantno, samo dva dana pred početak nove sezone koju će Parni valjak otvoriti gostovanjem u Bačkoj Topoli.

Izabrane vesti

Na taj način je klub iz Humske napokon uspeo da privoli Stojkovića, koga je jurio godinama i tek sad su se stekli uslovi da ga angažuje. Biće interesantno videti gde ga Igor Duljaj vidi u ekipi, prošle sezone pod komandom Žarka Lazetića je promenio maltene sve uloge u odbrani, ali nigde nije bio standardan, pojavio se i kao zadnji vezni kao u većem delu karijere i zato se jedva čeka da počne sa treninzima kako bi se procenilo gde najviše može da pruži.

A ko zna, možda je to rešenje za štopera koga Parni valjak sedmicama traži, posle odlaska Igora Vujačića u Rubin. Ionako u ovom trenutku stručni štab na raspolaganju ima samo Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina i Mihajla Ilića. Možda bi Stojković mogao da odgovori zahtevima kao štoper, ali samo u formaciji sa trojicom u liniji. Kad već dogovora sa Matijom Nastasićem (još) nema, a sezona je na pragu.

Aranđel Stojković ima 28 godina, u karijeri je igrao za BSK Borču, OFK Beograd, Spartak i Vojvodinu pre dolaska u TSC. Na terenima Superlige skupio je više od 200 utakmica. Ovo će mu na neki način predstavljati povratak među crno-bele, jer je u mlađim kategorijama bio član Teleoptika.


tagovi

Aranđel StojkovićTSC Bačka TopolaFK PartizanLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara