Jović (© MN Press)
Jović (© MN Press)

Partizan duguje Joviću više od 900.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.06.23. | 16:49

Slučaj mladog veziste potresa javnost naklonjenu crno-belima

Reče Milorad Vučelić za skupštinskom govornicom poslednjeg dana marta da su plate u Partizanu redovne. Izgleda da su redovni samo problemi. Kako na terenu, tako i u kancelarijama. Posle najslabije sezone u 21. veku, oličene plasmanom tek na četvrtom mestu Mozzart Bet Superlige, informacija koja je izbacila Grobare iz takta tiče se statusa Nemanje Jovića.

Krilni vezista je zatražio raskid ugovora na štetu kluba, uz zahtev da mu se regulišu zaostala potraživanja. A ona su glomazna. Prema saznanjima Mozzart Sporta, skoro milionska. Preciznije, u dokumentu predatom oranima Fudbalaskog saveza Srbije naznačeno je da 21-godišnji igrač potražuje novac u iznosu malo većem od 900.000 evra!

Izabrane vesti

Kako su crno-beli uspeli da naprave takav dug za dve i po godine koliko je Jović u prvom timu ostaje veliko pitanje i ostavlja ogroman poligon za debatu kolika je, po slovu ugovora, Nemanjina plata. Premije povodom dva plasmana ekipe u grupnu fazu Lige konferencije i izborenog evropskog proleća premašuju oko 20.000 evra po čoveku, zavisno od plasmana, a kako u navedenom periodu (od 2021. kad je promovisan u prvotimca) nije bilo nijednog trofeja koji bi mogao da „naplati“ logično je zapitati se kako je dug nastao.

Kako god, Jović je posredstvom advokata dokumentaciju predao u FSS, koji će se baviti ovim slučajem.

Za to vreme lebdi nad Humskom pitanje odgovornosti kako za ovaj, tako i propust koji se tiče manjka odsustva komunikacije na relaciji uprava – igrač. Prema pisanju Telegrafa, na Partizanov mejl je pre nekoliko sedmica stigao dopis da je Nemanje Jović u obavezi da se pojavi na okupljanju mlade reprezentacije Srbije. Samo što mladog fudbalera niko o tome nije obavestio, što samo sugeriše kakav organizacioni haos vlada u klubu!?

Može biti da je to samo jedan od razloga zbog kojih je Jović nezadovoljan. Onaj spočan sa novcem je još razumljiviji.


tagovi

Nemanja JovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara